Σελίδες

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

18/12/08 - Η φασιστική αστυνομία εναντίον πολιτών / Greek Fascist police against citizens

Στο βίντεο πρόσθεσα Αγγλικούς υπότιτλους. Υπάρχει και εδώ, χωρίς υπότιτλους.
Παραθέτω το κείμενο ακριβώς όπως το παράθεσε ο λήπτης του βίντεο. (Κάθε μετάφραση είναι ευπρόσδεκτη)

Download this video (Best Quality)

Σε αυτό το βίντεο, καθώς τραβάω την επίθεση των ματ στην νομική ξαφνικά ακούω αριστερά μου φωνές,βρισιές και ήχους σαν από κτυπήματα, γυρνάω και βλέπω 6 ματατζήδες να χτυπούν μια κοπέλα με τις ασπίδες και με κλωτσιές, δυστυχώς δεν με άφησαν να τραβήξω ήρθε ένας και έβαλε το κωλόχερο του στην κάμερα και μετά με ψέκαζε με ένα σπρευ - σωριάστηκα κάτω, κάηκαν τα σωθικά μου - ευτυχώς με βοήθησαν περαστικοί......



Την ίδια βραδιά λοιπόν στην ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ έχει μαζευτεί κόσμος πολίτες και τους αποδοκιμάζει ανοιχτά, εδώ βλέπουμε έναν ηλικιωμένο άνθρωπο όπου με αγανάκτηση τους λέει:εδώ είναι τα σπίτια μας,αυτά είναι παιδιά μας! και αυτοί με την σειρά τους του επιτίθεται ολόκληρη διμοιρία διότι δεν έχει δικαίωμα να σκεφτεται, δεν έχει δικαίωμα να βλέπει και να κρίνει, και μαζί με αυτόν μια περαστική κυρία που τυχαία πέρναγε. Δυστυχώς το βίντεο το κόβω νωρίς διότι τα χημικά ήταν πολλά εκείνη την στιγμή - δεν μας ήθελαν να τραβάμε τα αίσχη τους - δεν μπόρεσα δυστυχώς, η συνέχεια ήταν ακόμη χειρότερη τον χτύπησαν δυο γουρούνια με τις ασπιδες και τον σώριασαν κάτω σαν να ήταν ο χειρότερος εγκληματίας, ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ήταν γύρω στα εξήντα, αλλά δεν τους συγκίνησε καθόλου ούτε η ηλικία του αλλά ούτε αυτό που τους είπε...



Τέλος, εδώ βλέπουμε 100 ματατζήδες να έχουν πιάσει μόνο ένα παιδί και να το περιφέρουν μπροστά μας και έπειτα γύρω γύρω στα προπύλαια σαν λάφυρο, οπού καθ 'όλη τη διάρκεια της περιφοράς, μας προκαλούσαν και μας έλεγαν διάφορα τύπου: "διαλέχτε με ποιους είστε", "συνέχισε έτσι και είσαι ο επόμενος κρατώντας τα απαυτά τους και αλλά τέτοια τέτοιου επιπέδου οπού τους μαθαίνουν στην σχολή της αστυνομίας. Τα σχόλια και το κράξιμο είναι αντίστοιχου πλουσίου περιεχομένου από ανθρώπους κάθε ηλικίας που έβλεπαν αυτήν την φαρσοκωμωδία οπού λέγεται ελληνική αστυνομία!



Βίντεο, κείμενο: PALOUKI LOUK

1 σχόλιο:

  1. Δεν μου κάνει εντύπωση η αγριότητα φίλε Giant της ΕΛ.ΑΣ ξέρεις γιατί;
    Γιατί είναι αποτέλεσμα της ανύπαρκτης παιδείας και ήθους που λείπει απο την κοινωνία.

    Φοβάμαι πολύ ότι αν δεν υπάρξει μια επανάσταση με στόχο την καλύτερη παιδεία και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.
    Δεν θα αλλάξει τίποτα...

    Επίσης αν κοιτάξεις τα τελευταία μου post τα χώνω και σε άτομα του χώρου που η μόνο ιδεολογική τοποθέτηση τους είναι να συγρούεται με τους μπάτσους.

    Νομίζω ότι επανάσταση χωρίς στόχο και ιδέα δεν υφίσταται, οπότε μια απο τα ίδια θα έχουμε.

    Καλές εορτές να έχεις και να την ψάχνεις την φάση μην δίνεις βάση σε αυτά που σου λένε αλλά σε αυτά που ανακαλύπτεις εσύ.

    Σε χαιρετώ απο την πλατεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή