Σελίδες

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Παρέμβαση αναρχικών σε ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη (aka Μπουμπούκου)


Αναδημοσίευση:
Η Πρωτοβουλία Αναρχικών Αιγάλεω παίρνει με τιμή όλη τη ευθύνη ακύρωσης της εκδήλωσης του "Συμβουλίου Νέων Αιγάλεω" στο δημαρχείο Αιγάλεω με θέμα "Νέα Γενιά: στο προσκήνιο ή στο περιθώριο" με προσκεκλημένους μεταξύ άλλων και τον φασίστα Άδωνι Γεωργιάδη. Πήγαμε στην θλιβερή αυτή επίδοξη εκδήλωση, εξαρχής φωνάξαμε , εξοργιστήκαμε, εξηγήσαμε, απαιτήσαμε τον εξοστρακισμό του φασιστικού ασπόνδυλου, στήσαμε πηγαδάκια, ξεδιπλώσαμε την επιχειρηματολογία μας και εν τέλει αποτρέψαμε την κοινωνική νομιμοποίηση του νεοφασιστικού Λόγου στην περιοχή μας. Δεν μπορούν τα κατ' επίφασιν "Συμβούλια Νέων", αυτά τα θλιβερά σύνολα κάποιων ματαιόδοξων πολιτικοειδών έμμισθων θαμώνων του facebook να περνάνε απο το παράθυρο όλα όσα η αιματοβαμμένη ιστορία της περιοχής μας έχει πετάξει έξω από την πόρτα. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε τον ξενοφοβικό Λόγο, ακόμη κι αν κραδαίνει το "βουλευτικό κύρος", εμείς που έχουμε ζήσει και ζούμε σε μια πόλη που έχει κτιστεί από μετανάστες. Χαιρόμαστε για την ακύρωση, χαιρόμαστε για τα πηγαδάκια που στηθήκανε μετά την ακύρωση της εκδήλωσης και πιστεύουμε ότι ο πραγματικός διάλογος άρχισε μετά την πανικόβλητη φυγή του φασιστοειδούς Άδωνι.
Πάμε γι' άλλα!
Κι ας έχουν υπόψη τους μερικά ανθρωποειδή ότι όταν θεωρούνται ανεπιθύμητοι σημαίνει ότι είναι ανεπιθύμητοι...




[Δευτέρα 1/12/08 και ώρα 3μμ: Πριν λίγες ώρες σε εκπομπή του ο διάσημος πλασιέ βιβλίων και εκπρόσωπος του φασιστικού λόγου στο κοινοβούλιο, Άδωνις Γεωργιάδης, περιέγραψε την χτεσινή μας παρέμβαση με δικά του λόγια. Μεταξύ άλλων, τον βρίσαμε χυδαία (από πότε ο συγκεκριμένος θεωρεί τη λέξη "φασίστα" χυδαία βρισιά κι όχι φιλοφρόνηση;) , απειλήσαμε ότι θα δείρουμε τους παρευρισκόμενους (ήμαρτον!), επιτεθήκαμε στο πάνελ (και ξανά ήμαρτον) και είπαμε τον Κουβέλη ξεφτίλα (δεν τον είπαμε ξεφτίλα, απλά είμασταν απαξιωτικοί για την παρουσία του στο πάνελ). Και για το κερασάκι στην τούρτα σπάσαμε τζαμαρίες (και ξανά μανά ήμαρτον!) και γράψαμε συνθήματα στους τοίχους της αίθουσας όπου γινόταν η εκδήλωση (και τέλος, ήμαρτον!). Κι όλα αυτά από 15 "κωλόπαιδα" (sic)
Μάλιστα! Η βλακεία και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι, έτσι κι αλλιώς, ίδιον των άθλιων εκπομπών αυτού του ανθρωποειδούς και όσοι τον παρακολουθούν είναι άξιοι της μοίρας τους. Από κει και πέρα, με τις δηλώσεις του αυτές επιβεβαιώνει και στους ελάχιστους αμφισβητούντες -και παρόντες στην συγκεκριμένη εκδήλωση- τους λόγους που δεν επιτρέψαμε στο υποκείμενο αυτό να ξεράσει πάνω στην ιστορία του τόπου μας... Αυτοί -και πολλοί άλλοι στο Αιγάλεω- θα ξέρουν πια...]

Πηγή: Πρωτοβουλία αναρχικών Αιγάλεω

6 σχόλια:

  1. μπραβο στους αναρχικους απο αιγαλεω
    καλα ο αδωνις την δουλεια ρτου κανει κ πηγε εκει
    ο κουβελης τι δουλεια ειχε;
    παλιος αριστερος σου λεει μετα
    εμεις(η νεα γενια κ καλα λενε)υποτιθεται δε βιωσαμε φασισμο
    δε νιωσαμε κατοχη
    τα χουμε ολα στρωμενα στα ποδια μας(ανεργια, ανασφαλιστοι )
    δεν εχουμε πολιτικη σκεψη
    δεν ημαστε της γενιας του
    1-1-4
    κ αυτοι που τα χουν ολα αυτα συμμετεχουν σε κοινο τραπεζι με φαισιστες
    ημαρτον ρε πστη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε δυο περιπτωσεις στην συγχρονη Ελληνικη πολιτικη ιστορια εμφανιστηκαν κουκουλοφοροι με βιαιη δραση. Η πρωτη ηταν επι Γερμανικης κατοχης για οσους ξερουν και ονομαστηκαν ταγματαλητες. Η δευτερη σερνεται χρονια τωρα με την ανοχη και ενθαρρυνση ολοκληρου του συστηματος εξουσιας. Για το ονομα αφηστε την φαντασια σας ελευθερη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΟΒΑΣΤΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ?? ΕΛΕΟΣ ΡΕ!! ΣΑ ΝΑΖΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολα εχουν τον σκοπο τους...
    αν δεν τον καταλαβαινουν και τυποι σαν και του λογου σου,εγω δεν φταιω...
    Η ανωρθωγραφυα ειναι κατι που δηλωνει την κακη παιδεια που θα ειχαμε με τον αναρχισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. an o tropos antidrashs sas einai na mpainetai mesa kai na kanete samata gia na mhn milhsei o opoios georgiadhs mpravo sas.. @@ epanastates eiste..
    an eixate isxyro logo 8a sas akougan kai xwris fasaria..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. a re kolopeda anarxikoi na sas eixa sta xeria mou. re na sas agaliaso palikaria mou kai na sas filiso bravo min tous afinete oute lepto o arxifasistas adonis exei pari poli aera .sas filo

    ΑπάντησηΔιαγραφή