Σελίδες

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Ο Κούγιας ετοιμάζεται να γίνει ο νέος Λυκουρέζος



Όπως ο Λυκουρέζος αθώωσε τον Μελίστα, έτσι και ο Κούγιας επιχειρεί να αθωώσει τα καθίκια που δολοφόνησαν τον 15χρονο Αλέξη.

Βγήκε μάλιστα και δήλωσε πως πρόκειται αναμφισβήτητα για εξοστρακισμό, και ο δολοφόνος πυροβόλησε στον αέρα (μα καλά στην αρχή δεν έλεγε πως πυροβόλησε στην άσφαλτο;)

Φοβερή τσίπα έχεις "άντρα, πρότυπο οικογενειάρχη" Κούγια. Ελπίζω μετά απο που έκανες να σε φτύνουν και τα παιδιά σου.


NO PASARAN!!!


Update: Έτσι έγινε το ατύχημα..

7 σχόλια:

  1. amfivalei kaneis oti tha athoothei oto zoo?se 10 meres tha einai ekso.tha parei kai mia sterisi batmoy kai meta tha aporoyme stoys kanapedes mas mprosta stis 42 intson lcd tileoraseis giati kanoyn oi neoi epanastasi kai eksegersi kai oi metanastes pliatsiko.Oloi mas ftaime giayta poy kaname kai ayta poy den kaname

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to kalo gia to fonia 8a einai na ton kleisoun mesa...an vgei eksw dn nomizw na perasei kala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γαμάτη η 2η επεξηγηματική φωτό...
    Αυτή θα είναι και η υπερασπιστική γραμμή Κούγια: Περνούσε εκείνη την ώρα ένα αναρχοκομμουνιστικό UFO πάνω από τον καημένο αστυνομικό και εκείνος άνοιξε πυρ προς το UFO για να ... προστατέψει τα παιδιά.
    Θα το ακούσουμε και αυτό ετσι που το πάνε. Κάθε σπασμένη βιτρίνα είναι δικαιολογημένη. Μην ξεχνάμε τί έγινε και πόσες φορές έχει ξαναγίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αδέσποτες στον αέρα κατά τύχη και μόνο δεν πέτυχαν την κυρα-Κούλα που τίναζε τα χαλιά στο 2ο όροφο. Αντε, γιατί μου τη δίνει που το κάνουν δικαιολογία. Ελεεινός ο Κούγιας αλλά όποιος και να ήταν, ο κωλόμπατσος αθώος θα έβγαινε, το έχουμε ξαναδεί το σόου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά κυκλοφορούν ανάμεσά μας..
    Όχι δεν λέω για τα ΟΥΦΟ που πετάνε αλλά για τα ΟΥΦΟ που πιστεύουν στις χαζομάρες που πετάνε διάφοροι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά είναι μεγάλο ΚΑΘΑΡΜΑ. Όχι ότι δεν το ξέραμε δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή