Σελίδες

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Ανταπόκριση από την Αντιφασιστική διαδήλωση στα Προπύλαια - 6 Φλεβάρη 2010

Sorry για την μεγάλη καθυστέρηση του ποσταρίσματος, απλώς τις τελευταίες μέρες δεν είχα καθόλου χρόνο.

Στέλνω τους συντροφικούς μου χαιρετισμούς στην ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ που επί δυο μέρες κρατούσε ανοιχτά, και περιφρουρούσε τα Προπύλαια!
Περίπου στις 11:30π.μ. την Παρασκευή, ομάδα συντρόφων μπήκε στον χώρο ούτως ώστε να την διατηρήσει ανοιχτά τα Προπύλαια για το Σάββατο, όπου είχε προγραμματιστεί αντιφασιστική διαδήλωση, ενάντια στην κατάληψη που ετοίμαζαν φασιστοχριστιανοταλιμπανέζικες ομάδες.

Στις 8:00μ.μ. καλέστηκε ανοιχτή συνέλευση. Συζητήσαμε κατά κύριο λόγο τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούμε την επόμενη ημέρα, και οργανώσαμε την βραδινή περιφρούρηση. Πριν τελειώσει η συνέλευση ήδη πληροφορηθήκαμε πως τα φασιστάκια μετέφεραν την εκδήλωση τους εκτός ασύλου, στην πλατεία Κολοκοτρώνη, εκεί όπου την επόμενη μέρα είχαν την δυνατότητα να δεχτούν την ασφάλεια που τους παρείχαν οι προστάτες του κράτους. Το βράδυ αναλώθηκε σε περιφρούρηση, λιγάκι ύπνο, χαβαλέ, μουσική κ.α. χωρίς να συμβεί το παραμικρό.


Το πρωί έως τις 11 συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος. Δεν ξέρω αν είμαι καλός στο μέτρημα.. Υπολογίζω 1500 με 2500 άτομα.

Ας αναφερθούμε και σε ορισμένα γεγονότα για την αποκατάσταση της αλήθειας...

Σε κάποια φάση πέρασε ένα αυτοκίνητο μέσα από το οποίο ένας μπετόβλακας φώναξε "Γαμώ τους μετανάστες". Για κακή του τύχη λίγα μέτρα πιο κάτω βρήκε κόκκινο φανάρι και αναγκάστηκε να σταματήσει. Έφαγε κάτι ψηλές μέχρι που διαπιστώθηκε πως ο μπετόβλακας είχε μαζί τα παιδιά του! Οι πιο ψύχραιμοι ενημέρωσαν πως μέσα στο αυτοκίνητο υπάρχουν παιδιά, και ζητήθηκε από τον μπετόβλακα (που παρεμπιπτώντος απ' ότι είπαν είχε φυλλάδια του Λά.Ο.Σ. μέσα στο αυτοκίνητό) να σεβαστεί το γεγονός ότι έχει τα παιδιά του μαζί και να μπει στο αυτοκίνητο να φύγει. Τότε ο ανεγκέφαλος άρχισε να τσαμπουκαλεύεται. Μέχρι και η γυναίκα του βγήκε έξω και φώναζε "Ρε μαλάκα έχουμε τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο τι κάνεις;". Κάπου εκεί όντας υπερβολικά μπετόβλακας ξήλωσε τον καθρέπτη του αυτοκινήτου για να επιτεθεί και έφαγε μερικές ακόμα. Εκείνη τι στιγμή έκανε ντου μια διμοιρία ΜΑΤ και έτρεξε και κρύφτηκε από πίσω της.

Την οικογένεια του δεν την άγγιξε απολύτως κανένας, όπως αφήνουν να εννοηθεί πολλά φασισταριά. Την ώρα που απωθούνταν η διμοιρία των ΜΑΤ εγώ ο ίδιος πήγα στην γυναίκα του και της είπα να με ακολουθήσει να της ανοίξω δρόμο να περάσει, καθώς είχα λυπηθεί αφάνταστα τα παιδιά του, που παρεμπιπτόντως παρακολουθούσαν όχι κλαίγοντας όπως αναφέρθηκε αλλά με απάθεια.. Φανταστείτε ο μπετόβλακας πόσο τα έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Η γυναίκα του (άλλη και αυτή) παρέμενε στο σημείο, ρωτώντας ποιος θα τον αποζημιώσει για τον καθρέπτη που έσπασε. Στο τέλος φτάσαμε στο σημείο να την αποζημιώσουμε (ω! ναι, της δόθηκαν χρήματα) για να πάρει τα παιδιά της και να φύγει να ηρεμήσουν τα πνεύματα.. Μόλις πήρε τα φράγκα ευχαρίστησε, άφησε τον άντρα της πίσω από την διμοιρία και σηκώθηκε και έφυγε.

Αυτό λοιπόν αγαπητά μου φασιστόμουτρα δε λέγεται "αναρχικοί επιτέθηκαν σε οικογενειάρχη", αλλά "μπετόβλακας πατέρας θέτει τα παιδιά του σε κίνδυνο".

Κανένας πεζός δεν ξυλοκοπήθηκε και διαψεύδω το Zougla.gr που μετέδωσε την είδηση.. Δεν ήταν πεζός, ένας φασιστάκος μοτοσικλετιστής ήταν..Ο CΤΕΦΑΝΟC..
Την ώρα που περνούσε μερικά στιλιάρια εξοσατρακίστηκαν πάνω του.



Διαψεύδω πλήρως την είδηση γνωστού έγκυρα φαντασιόπληκτου Blogger για καλόγρια που και καλά ξυλοκοπήθηκε... Το μόνο που συνέβη ήταν να περάσει μια ή θεούσα ή καλόγρια ήταν, και να αρχίσει να μας σταυρώνει. Ουδείς την άγγιξε, το αντιμετωπίσαμε με απόλυτο χιούμορ είτε κάνοντας διαβολικά σύμβολα ή κάνοντας θρησκευτικές μετάνοιες μπροστά της.
Διαψεύδω και πάλι το Zougla.gr για τον ισχυρισμό του πως έγιναν 2 απόπειρες προσέγγισης στην φασιστοσυγκέντρωση. Η απόφαση της συνέλευσης ήταν απλώς να περιφρουρήσει τα Προπύλαια όπως και έγινε.

Τέλος διαψεύδω όσους ισχυρίστηκαν πως "μερικοί αντιεξουσιαστές και αναρχικοί κατέλαβαν την Πρυτανεία". Ήμασταν γενικότερα αντιφασίστες. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και κόμματα. Το ΕΕΚ καλούσε ανοιχτά στη συγκέντρωση. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΚΚΕ (μ-λ), έληξαν τις πορείες τους στα Προπύλαια όπου και ενσωματώθηκαν με τους υπόλοιπους διαδηλωτές.




ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ, ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ!

Υ.Γ. Δεν ήμουν παντού για να ξέρω τα πάντα, αν κάποιος έχει να προσθέσει κάτι, ευχαρίστως.

Τραγούδια των βίντεο:
Σμέρνα - Τραγουδάκι για τους Νεοναζί

19 σχόλια:

  1. Ρε αρχηγέ...
    είμαστε 2 άτομα εδώ και τώρα το διαβάσαμε στο Inty.
    Στο σημείο με τον cτεφανοc ...πεθάναμε στα γέλια !!!!
    Και ήρθε και στο καπάκι ο τίτλος του βίντεο να μας αποτελειώσει.Cτέφανοc ο εθνομάρτυρας.
    Να σαι καλά!
    Υγ στα σοβαρά τώρα,πολύ καλό και περιγραφικότατο.
    Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία ενημέρωση φίλε, δίνεται πλήρης εικόνα της κατάστασης που υπήρχε, από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι το Σάββατο.

    http://red-radio-resistance.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μήπως μπορείς να μας εξηγήσεις πώς γίνεται να βάλουμε και εμείς μία μηχανή αναζήτησης στο blog μας χωρίς το "παρέχεται από Google"?

    Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι καλα παιδια που ειαστε μωρε, περιφρουρειτε τα Προπυλαια απο τους καφρους. αλλα για μισο λεπτο, αυτο που βλεπω στην φωτο ειναι μια καρεκλα απο μεσα απο το πανεπιστημιο? μονη της βγηκε στον δρομο?

    σιγουρα μεμονωμενο περιστατικο θα ειναι, δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν να κανει ζημιες στα κτιρια που τελουν υπο καταληψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://exthrostoumalaka.blogspot.com/2010/02/blog-post_5321.html

    δες και εδω...ειπαμε να κανουν μια φορα το χρονο πορεια (και αυτη στη ριγιλης την επομενη θα την κανουν μεσα σε στρατοπεδο των ματ), αλλα να ξεκινα απο τα προπυλαια η πορεια τους παει πολυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντεπιχείρημα σου SG είναι μια καρέκλα που βρισκόταν έξω γιατί καθόταν παντού κόσμος, και όταν σκάσαν οι μπάτσοι εκτοξεύτηκε εναντίον τους;

    Δεν πάμε καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EISAI MEGALO NUMERO, ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ...ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΤΕ ΣΕ 1 ΑΤΟΜΟ,ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΛΗΤΕΣ,ΠΡΑΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΤΕ ΕΛ.ΣΗΜΑΙΕΣ??ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΛΑΓΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ,ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φανταζει ωραια καμμενη η σημαια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟ,ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ,ΦΟΙΤΗΤΕΣ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΒΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ποσο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ 200 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΓΙΑ 2500....ΚΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Ανώνυμε 9:59
    Δεν έχω κάτι να σου απαντήσω. Ένας ψυχολόγος μπορεί να σε βοηθήσει.

    @Ανώνυμε 10:01
    που η βλακεία σου υποδηλώνει πως είσαι ο ίδιος και πάλι, χρειάζεσαι επίσης οφθαλμίατρο... Τσίμπα άλλη μια φώτο με τα 200 άτομα..
    http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/sig.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αντεπιχειρημα σε τι? δεν ειδα καποιο επιχειρημα. Ειδα τον ισχυρισμο οτι ηταν μια ειρηνικη συγκεντρωση "περιφρουρησης" λεει του πανεπιστημιου. Θες να ρθω να περιφουρησω το σπιτι σου ετσι? Να σε πεταξω εξω, να γραψω κανα συνθημα, να πεταξω και καμμια καρεκλα στους ΜΑΤατζηδες, να ξεδωσω ρε παιδι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε θα έρθεις σπίτι μου με σκοπό να πετάξεις μια συγκεκριμένη καρέκλα στους μπάτσους. Αν σου επιτεθεί όμως ο οποιοσδήποτε, σαφώς θα αμυνθείς με οποιοδήποτε αντικείμενο βρεις μπροστά σου.

    Στα Προπύλαια, δεν γράφτηκε ούτε ένα σύνθημα. Η συγκεκριμένη καρέκλα που τόσο πολύ αγάπησες και πόνεσες, μετά τη συγκέντρωση τοποθετήθηκε εντός του κτιρίου.

    Νιώθω πως μιλάω σε 5χρονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και κανένας δεν ισχυρίστηκε πως ήταν ειρηνική η συγκέντρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε ζώο δεν χτυπήθηκε κανένας πρύττανης ούτε έγιναν ζημιές στην Πρυττανεία έλεος μάθετε τι έγινε και μετά να μιλάτε κια ούτε μια γρια δεν ξυλοκοπήθηκε ΗΛΙΘΙΟΙ
    μπράβο σύντροφε πάντως
    αν θέλει κανείς να τσεκάρει το μπλογκ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. την επομενη φορα να τη πεσετε ενα τσουρμο με μαδερια σε οποιο βασταει ελληνικη σημαια και να τον στειλετε νοσ/μειο,ετσι για εκτονωση...οταν εισαι δημοκρατης δε κανεις αντιδιαδηλωση, ντεμεκ στηριξη σε πακιστανους κλπ,...αλλα ειπαμε, οχι αντιεξουσιαστες αλλα αναρχοφασιστες απο δω και περα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και τωρα να πατε για συμπαρασταση στους 2 αλβανους που καθαρισαν τον 25χρονο, αφου οπως μαθευτηκε εφαγαν πολυ ξυλο στη ΓΑΔΑ απο φασιστες μπατσους....αλλα που ειστε τωρα??κρυφτηκατε κ δε θα στηριξετε τους αδελφους σας μεταναστες αλβανους που ηρθαν εδω και κανουν οτι γουσταρουνε αφου δεν υπαρχει κρατος και συνορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προπαγάνδα από αναρχικούς blogspot

    ΑπάντησηΔιαγραφή