Σελίδες

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Βίντεο και φωτογραφίες από την απεργιακή κινητοποίηση 20/5/2010

Από το πρωί τα χοιρινά κατέκλυσαν τα Εξάρχεια και άλλους δρόμους του κέντρου, ακολουθώντας την πλέον γνωστή τακτική του ΦΑΣΙΣΤΑ Χρυσοχοΐδη, με τις προληπτικές προσαγωγές συναδέλφων που κατευθύνονταν προς την συγκέντρωση.

Η πορεία ξεκίνησε από το μουσείο και ακολούθησε την κλασική πορεία Ομόνοια - Σταδίου - Πανεπιστημίου για να καταλήξει και πάλι στην Ομόνοια.

Στα πλαίσια της λογικής Χρυσοχοΐδη, διαδηλωτές εκσφενδόνισαν ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ μερικά πλαστικά μπουκάλια κατά των σκυλιών του κράτους, ούτως ώστε να αποφευχθούν δολοφονίες 15χρονων.

Δεν έχω και πολλά να πω. Τα βίντεο μιλάνε από μόνα τους.


 Στιγμές:

Υ.Γ.1
Διαψεύδω τα όσα αναφέρθηκαν από ακροδεξιά ψευδοblog και χρυσαύγουλους γνωστούς ψεύτες - απατεώνες - φαντασιόπληκτους περί επίθεσης "αγανακτισμένων πολιτών" κλπ. Βρισκόμουν κοντά στο μπλόκ της Α.Κ. όση ώρα βρισκόταν στη βουλή καθώς και 5 λεπτά αφότου αποχώρησε.

Το μόνο που προσωπικά δε μου έγινε αντιληπτό, και έμαθα από τρίτους, ήταν το ξύλο που φάγανε δύο άτομα, κατά τα λεγόμενα κάποιων ασφαλίτες, κατά τα λεγόμενα άλλων φασίστες.

Υ.Γ.2
Που είναι ο Λουκάνικος; :-(

3 σχόλια:

  1. Το έγραψα στο indymedia αλλα το γράφω κ εδώ
    'Τα άτομα του χώρου δεν σταματάνε μόνο μέσα και γύρω απο το μπλοκ της ΑΚ.
    Αγανακτισμένοι πολίτες υπήρχαν όπως υπάρχουν και σε κάθε γένική πορεία ειδικά τώρα που είναι γενικευμένες και κατεβαίνει καθε καστανιάς κάστανο- μικροαστός που φοβήθηκε μήπως δεν μπορεί πια να πληρώνει την βενζίνη του τζίπ.
    Έτσι τους έδωσε γραμμή τώρα η tv και η παράταξη να διαχωριστούν από τους 'δολοφόνους' κουκουλοφόρους και να τους λιντσάρουν. Πριν μαθευτεί το περιστατικό με την marfin όλοι ήταν 'μπράβο' κ 'έτσι'
    Πρέπει να καταλάβετε ότι οι μικροαστοί είναι έρμαια της tv, του κράτους και τις κάθε πολιτικής μόδας που τρέχει εκείνη την περιοδο(τον δεκέμβρη ενάντια στους μπάτσους, με το μεταναστευτικο του γιωργακη ενάντια στους μετανάστες, με τα νέα μέτρα ενάντια στους πολιτικούς...)
    Οι μικροαστοί που μετατρέπονται σε αυτόκλητοι μπάτσοι είναι φαινόμενο που δεν βλέπουμε πρώτη φορά ( παραδειγμα http://www.youtube.com/watch?v=cebuZT-iiLE)
    και μάλιστα νιώθουν περίφανοι για αυτό(διάβασε περιγραφή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κλεβουμε δυο φωτογραφιες σου!

    stoperithorio.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και με την ηλιθιότητα που θέλει τους τραπεζικούς-βδέλλες μέλη της εργατιάς και την κατάδοση των πυρπολητών τους μπάχαλων καθήκον του ελεύθερα σκεπτόμενου ανθρώπου, φτάσατε στην κατάντια να κλωτσήσετε ακόμη μία ευκαιρία γιά εξέγερση. Περισσότερο πάθος είχε η επικήδεια πομπή του Αντρέα, παρά αυτή η θλιβερή ρεφορμιστική μυρμηγκιά στο κέντρο της Αθήνας στις 20 του Μάη.

    Ρεφόρμες ξεφτίλες ρουφιάνοι! Δεν σας αξίζει τίποτε καλύτερο από την αυτοκαταδίκη σας σε μία ισόβια υπαρξιακή χλαπάτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή