Σελίδες

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Προσαγωγές και τραμπουκισμοί των ΜΑΤ στα Εξάρχεια (Video)

ΜΑΤ εισέβαλαν στα Εξάρχεια στην περιοχή γύρω από το πάρκο Ναυαρίνου. Εισέβαλαν στο πάρκο, όπου ξυλοφόρτωσαν και τραμπούκισαν αδιακρίτως. Οι τραμπουκισμοί συνεχίστηκαν προς την πλευρά της Μεσσολογγίου όπου έγιναν δυο προσαγωγές. Στην περίπτωση της πρώτης προσαγωγής υπήρξαμε αρκετοί μάρτυρες της βιαιοπραγίας, την στιγμή που ο άνθρωπος ήταν δεμένος πισθάγκωνα.
Καταπληκτική και η περίπτωση των ΜΑΤατζίδων που δεν άντεξαν και εκφράστηκαν πολιτικά, σκίζοντας αφίσες αναρχικού περιεχομένου και σαν να μη φτάνει αυτό, βρίζοντας χυδαία τους συγκεντρωμένους που τους κατέκριναν.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 2:40π.μ όταν ομάδα περίπου 30 ατόμων εκτόξευσε βόμβες μολότοφ στην διμοιρία που βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους. Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν και βιαιοπραγούσαν σε όποιον βρισκόταν μπροστά τους.






Update 3:15μμ:
Τα ΜΑΤ γενικότερα είχαν την πρόθεση να προσαγάγουν άσχετο κόσμο, όπως και τον άνθρωπο που έβγαλε τις παρακάτω φωτογραφίες.

3 σχόλια:

  1. Οκ έχω φύγει από αθήνα και τα ξέχασα αυτά.
    Γαμώτο πώς μπορεί πάντα να γίνεται αυτό?
    Τόσο σκατά είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και πολύ καλα κάνανε. Επιτέλους η αστυνομία να πάρει τον έλεγχο στα χέρια της και όχι να εξευτελίζεται από το κάθε απροσάρμοστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ ρε ανώνυμε...
    μια ζωή ΑΝΩΝΥΜΟΣ θα είσαι...
    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή