Σελίδες

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Η επίθεση στα ΜΑΤ, η τρομολανία και η υποκρισία....

Διμοιρία των ΜΑΤ δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς από αγνώστους..
Βαριά τραυματισμένος από σφαίρες μπάτσος που στην αρχή ήταν 18 χρονών μετά 19 μετά 20 και μετά 21 και ίσως τελικά και 22 ή 23. Και όλα αυτά πότε; Την στιγμή που ο κόσμος ήταν στους δρόμους; Την στιγμή που γίνετε αγώνας για να κατέβει περισσότερος κόσμος στους δρόμους..; Σε ποιον τα πουλάτε ρε αυτά; Το σενάριο της ηλιθιότητας σχεδόν καταρρίπτεται από το ενδεχόμενο της προβοκάτσιας.. Άλλωστε τόσο προβοκατόρικα το πλασάρετε στον κόσμο.. Άλλωστε μόνο εσάς ωφέλησε κάτι τέτοιο..

Μετά την επίθεση, μπάτσοι μπήκαν στα Εξάρχεια, ξυλοκοπώντας, βρίζοντας, απειλώντας τους πολίτες, καταπατώντας για ακόμη μια φορά κάθε ανθρώπινη αξία. Έγιναν πολλές εισβολές σε σπίτια κυρίως αναρχικών, συλλήψεις, δεκάδες προσαγωγές.. Αλλά ποιος νοιάζεται;

Ήρθε και η ώρα λοιπόν να αρχίσει το πανηγυράκι της δεξιάς, των δημοσιογράφων και τον πολιτικών για να πληγεί όσο περισσότερο γίνετε το κίνημα του Δεκέμβρη του 2008. Από την πρώτη στιγμή την παλεύατε επιστρατεύοντας κουκουλοφόρους-μπάτσους, και διαρρέοντας ψεύδη και καλά για θάνατο μπάτσου που ξυλοκοπήθηκε πέρσι (εντελώς τυχαία το κάνατε την ώρα της εξέγερσης) ή διαρρέοντας ψεύδη για εξευτελισμό μπατσίνας σε σταθμό του ηλεκτρικού.

-Η πράξη είναι συλλογικής ευθύνης των εξεγερμένων του 2008!
Ρε δημοσιογκαβοί ανοίξτε λίγο τα γκαβά σας! Στην συντριπτική του πλειοψηφία το κίνημα ή καταδικάζει ή διαφωνεί με την κίνηση αυτή την συγκεκριμένη στιγμή. Η ενέργεια αυτή των τριών, είναι ξένη πέρα για πέρα με τις δράσεις και τις πρακτικές της εξέγερσης του Δεκέμβρη. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ!




-Ταύτιση του Αλέξη με τον μπάτσο των ΜΑΤ.

Ο ένας 15 χρονών και ο άλλος 21 χρονών. Αν θεωρείτε πως ένα άτομο 21 χρονών δεν είναι υπεύθυνο των πράξεων του, τότε να απαιτήσετε την απόταξη κάθε νέου από το αστυνομικό σώμα!
Ο μπάτσος, πόσο μάλλον των ΜΑΤ (!) έχει επιλέξει να έχει αυτό το ρόλο στην κοινωνία. Ο ίδιος ο μπάτσος θα ήταν αυτός που αν λάμβανε διαταγές θα χτυπούσε ειρηνικές διαδηλώσεις. Ο ίδιος ο μπάτσος μπορεί να ήταν και ένας εκ της συντριπτικής πλειοψηφίας του σώματος που μόλις άκουσε για το θάνατο του Αλέξη είπε "Καλά κάναν στο κωλόπαιδο". Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του! Ο συγκεκριμένος προφανώς είχε την τραγική τύχη να πυροβοληθεί από το κράτος που προστατεύει! Ε.. Δεν έχει καμία σχέση..

-Οι υπέρμαχοι της αξίας της ανθρώπινης ζωής εκφράζουν πόνο και καημό για την ζωή ενός ανθρώπου.
Αλήθεια ρε υποκριτές!
Νοιαστήκατε το ίδιο για τους περισσότερο από 100 νεκρούς εργαζόμενους που είχαμε το 2008;
Νοιαστήκατε για τους δεκάδες μετανάστες που χάνουν την ζωή τους κάθε χρόνο προσπαθώντας να εισέλθουν στην Ευρώπη-φρούριο σας;

Δε μου λες ρε Ντόρα Μπακογιάννη που κόπτεσαι για το ότι δόθηκε από την «Ζούγκλα», βήμα σε μέλος της 17Ν που μετείχε στην εκτέλεση του συζύγου σου, εσύ και το κόμμα σου δεν γλύφεστε με Αμερικάνικες, Ισραηλινές, Κινεζικές κυβερνήσεις που έχουν σκοτώσει εκατομμύρια φορές περισσότερους ανθρώπους σε σχέση με όλες της επαναστατικές οργανώσεις τις Ελλάδας; Έχεις σκεφτεί πόσο αθώος είναι ο Κουφοντίνας σε σχέση με την Condolezza Rice, που με τόση ευχαρίστηση και χαμόγελα ανταλλάσσεις χειραψίες;

Αλήθεια ρε υποκριτές όλοι σας, ενδιαφερθήκατε για τους δεκάδες ανθρώπους που λόγο της εγκληματικής αμέλειας του κράτους χάνουν την ζωή τους κάθε χρόνο στην άσφαλτο και στα άθλια σιδηροδρομικά δίκτυα;

-Υπάρχει κίνδυνος από την τρομοκρατία στην Ελλάδα!

Πόσα ήταν τα θύματα εξαιτίας της «Τρομοκρατίας» στην Ελλάδα από την πτώση της χούντας και έπειτα;
Να σας βάλω και ένα ακόμη πιο δύσκολο ερώτημα;
Πόσα ήταν τα αθώα θύματα εξαιτίας της «Τρομοκρατίας» στην Ελλάδα από την πτώση της χούντας και έπειτα;
Αν αντί των δαπανών κατά της τρομολαγνίας, το κράτος έκανε τις ίδιες δαπάνες για να βελτιώσει το οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο, τότε θα είχαν σωθεί πολλές χιλιάδες περισσότεροι άνθρωποι! Οι δρόμοι και οι μπάτσοι σας είναι πολύ πιο δολοφονικοί από τους «Τρομοκράτες»!

-Οι μπάτσοι των 700 ευρώ.
[..] Ενας νέος αστυφύλακας μόλις εξέλθει από τις σχολές και αναλάβει υπηρεσία έχει συνολικά μικτές αποδοχές περί τα 1.000 ευρώ. Φυσικά δεν έχει στρατευθεί, δεν έχει επενδύσει σε σπουδές και είναι μόλις 21 ετών. Επίσης ως δόκιμος λαμβάνει 282 ευρώ μηνιαίως, ενώ φοιτεί. [..] Ακολουθούν μετά την τριετία τα χρονοεπιδόματα που προσθέτουν 4% στο βασικό μισθό αναλόγως και το βαθμό. [..] Ενας ανθυπαστυνόμος έγγαμος με 18 χρόνια υπηρεσίας έχει μικτές αποδοχές 1.850 Α εάν δεν λαμβάνει άλλα επιδόματα, όπως μερικές χιλιάδες αστυνομικοί που υπηρετούν σε επικίνδυνες ή προνομιούχες θέσεις. [..]
Πηγή: Ελευθεροτυπία



Όχι στην τρομολαγνία!
Να καταργηθεί ο τρομονόμος!


Και όπως διάβασα κάπου...
Οι 30 σφαίρες ή ΚΥΠατζίδων ή κάποιων ιδεολογικά απροσάρμοστων, κινηματικά ανύπαρκτων, πολιτικού επιπέδου αμοιβάδας:
Δε θα σταματήσουν και δε θα κάμψουν την εξέγερση των χιλιάδων!



Update 19:15
Για αυτό το μήνα τα τηλέφωνα της ΟΜΑΔΑΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ στα οποία θα μπορεί να απευθύνεται οποιοσδήποτε σύντροφος/συντρόφισσα, είτε αντιμετωπίζει πρόβλημα προσαγωγής, κράτησης, σύλληψης, είτε θέλει να καταγγείλει συγκεκριμένα περιστατικά δικαστικής αυθαιρεσιας και αστυνομικής βίας είναι τα παρακάτω:

6946 375861 // 6972 799025 // 6975 752346

6977 586743 // 6973 988767 // 6977 418859


Γιά την Παρασκευή, 9/1/2009, στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, η ΟΜΑΔΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ θα βρίσκεται από τις 12.30 και μετά στο χώρο των Προπυλαίων, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης θα αναπτυχθεί σε όλο το μήκος της πορείας και αν υπάρξει πρόβλημα και έξω από τη ΓΑΔΑ.

5 σχόλια:

  1. Νοιαστήκατε το ίδιο για τους περισσότερο από 100 νεκρούς εργαζόμενους που είχαμε το 2008;

    NAI

    Νοιαστήκατε για τους δεκάδες μετανάστες που χάνουν την ζωή τους κάθε χρόνο προσπαθώντας να εισέλθουν στην Ευρώπη-φρούριο σας;

    NAI

    Επίσης νοιαζόμαστε το ίδιο για τα παιδιά που πεθαίνουν από πείνα, δίψα ασθένειες. Νοιαζομαστε το ίδιο για τους άστεγους που πεθαίνουν καθημερινά στον κόσμο. Νοιαζόμαστε το ίδιο για κάθε ζωή. Αυτή είναι η "διαφορά" μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοι είσαστε οι εσείς και ποιοι οι εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά τα λεγόμενά σου, εμείς είμαστε "οι υπέρμαχοι της αξίας της ανθρώπινης ζωής εκφράζουν πόνο και καημό για την ζωή ενός ανθρώπου."
    Για το ποιοι είστε εσείς, εσύ θα γνωρίζεις καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειρωνικό ήταν αυτό.. Για την Ντόρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέστα ρε Giant!
    Κατι ματάδες σαν κι αυτόν ήταν που φώναζαν στους διαδηλωτές "Που είναι ο Αλέξης".
    Το ήθος όμως, και η υποκρισία μας χωρίζει σαν άβυσσος.
    Αυτές οι ενέργειες έχουν μόνο συναισθηματική αξία(κι αν), γιατί πολιτικά μας πάνε όλους πίσω εξόφθαλμα πολύ για να είναι μέρος του όποιου κινήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή