Σελίδες

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Athens Pride 2009

Σήμερα πραγματοποιήθηκε επιτυχώς το ετήσιο πλέων Gay Parade με την συμμετοχή απ' ότι άκουσα περίπου 40 ομάδων. Η συμμετοχή τόσο μεγάλη που πραγματικά δυσκολευόσουν να περπατήσεις στην πλατεία Κλαυθμώνος. Εκτός από LGBT δεκάδες ήμασταν οι αλληλέγγυοι, απ' όσο είδα κατά κύριο λόγο από την αντιεξουσιαστική κίνηση, την πρωτοβουλία Γένοβα, και τους οικολόγους πράσινους.

Φωτογραφίες:


Και βίντεο από τον Urfrurslaag:



Update: 14/6/09 21:17
Video από TV χωρίς σύνορα:

4 σχόλια:

  1. εεε τι είναι αυτά; άκουσα κι εγώ gay parade την πέμπτη και σκεφτόμουν να μείνω το σαββ/κο στην αθήνα για να έρθω. φανταζόμουν χρώματα και μουσικές και πάρτυ και τώρα εδώ στις φωτο βλέπω μόνο 2-3 χρωματιστά μπαλόνια και 5-6 κατσοίφικα συνθήματα!

    που είναι η απελευθέρωση οεο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Παρατηρητήριο στηρίζει τα μάλα την παρέλαση περιφάνειας και προτίθεται να καταθέσει τον οβολό του γιά την ενίσχυση του Gay Pride.

    Ξεκινάμε με ένα αγγούρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προς Δημήτρη Παναγιωτά

    Πραγματικά είναι ένα μεγάλο βήμα για εσάς να ξεκινήσετε με το αγγούρι. Έστω και με αυτόν τον τρόπο, μη σας φαίνεται γελοίο, καταρρίπτετε όλα τα ταμπού σας και επιτέλους θα αφήσετε ήσυχους και αυτούς που πραγματικά είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για το είναι τους μέσα σε στην κοινωνία που όλοι κωλώνετε ,όχι απλά να μιλήσετε και να υποστηρίξετε τον εαυτό σας, αλλά ακόμα και να νιώσετε κάτι κοινωνικά μη αποδεκτό. Ξεκινήστε λοιπόν με το αγγούρι και στη συνέχεια ίσως βάλετε και τίποτα άλλο στον κώλο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή