Σελίδες

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Το «νόμιμο κόμμα της Χρυσής αυγής» προσπαθεί να διακόψει εκδήλωση

Να χαρώ εγώ νόμιμο κόμμα! Δείτε τους τραμπουκισμούς που κάνουν υπό την καθοδήγηση του πρώην υποψηφίου του Λά.Ο.Σ. στις προηγούμενες ευρωεκλογές, Ηλία Παναγιώταρου.



Όπως βλέπετε οι χρυσαυγίτες μπουκάρουν και με ακράδαντα επιχειρήματα όπως
-Ντροπή σας.
-Πούστιδες.
-Είσαστε όλοι γελοίοι και καραγκιόζιδες.

Και το θράσος μιας συμμορίας που πάντοτε δρα υπό την κάλυψη της "Ελληνικής αστυνομίας" και υπό την ανοχή των εισαγγελικών αρχών συνεχίζεται με τις φράσεις του Ηλία Παναγιώταρου:
-Ο Παναγιώταρος από τη Χρυσή αυγή είμαι κάνε μου μήνυση.
-Βγάλε με ρε βλάκα φωτογραφία, τι θα με κάνεις.

Έπειτα προσπαθούν να βγάλουν όλους τους συγκεντρωμένους έξω.. Τους διατάζουν να βγουν έξω (απέτυχαν τολμώ να πω).

Και ο ίδιος ο Παναγιώταρος διατάζει την συμμορία του να φωτογραφίσει όλους τους συγκεντρωμένους και να τους βγάλει έξω.

Μην ξεχνάμε και τις απειλές του αρχιφασίστα Μηχαλολιάκου κατά της ζωής των δημοσιογράφων.



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

20 σχόλια:

  1. Βαλε μαζι και οτι βανδαλιστηκε χτες το βραδυ το Εβραικο Νεκτροταφειο Ιωαννινων... http://epirusgate.blogspot.com/2009/06/blog-post_5351.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρεις όμως πιο είναι το πιο λυπηρό γεγονός Giant? Ότι παρόμοιες μεθόδους έχουν χρησιμοποιήσει και αυτοαποκαλούμενοι τουλάχιστον αναρχικοί και μάλιστα κάποιες φορές χτυπώντας τους ομιλητές. Αυτά έτσι για λίγη αυτοκριτική. Όσο για το γεγονός καθ'αυτό δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση. Φασίστες είναι τώρα θα τους μάθουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς αυτό που είπε ο Phoenix ήθελα να επισημάνω. Πως δυστυχώς και στον αναρχικό χώρο χρησιμοποιούνται τέτοιες τακτικές (να θυμίσω τη διακοπή του θεατρικού έργου για την Κούνεβα?) και μάλιστα σε τέτοιες περιπτώσεις βλέπεις να γράφονται πράγματα για να δικαιολογήσουν τέτοιες ενέργειες. Πρέπει να καταλάβουμε πως έτσι χάνουμε το δίκιο μας. Δεν είναι δυνατόν να ακολουθούμε τακτικές φασιστών και όταν το κάνουμε να δικαιολογούμαστε. Πολλά τέτοια παραδείγματα. πχ το βιβλιοπωλείο του γεωργιάδη. Δεν διαφωνώ πως τα βιβλία του είναι για τα σκουπίδια και πως απλά προάγει τις ακριδεξιές πεποιθήσεις του κάνοντας προπαγάνδα μέσα απο τα βιβλία του, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι θεμιτό να του το καίς. Καταρχάς σαν τακτική είναι άκρως φασιστική και απολυταρχική και κατα δεύτερον. Σοβαρά τώρα αγοράζουν πολλοί τα βιβλία του? Καλύτερα να μήν καεί για να κλείσει απο πτώχευση.. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ PHOENIX: Όπου υπάρχουν φανατικοί κάθε ιδεολογίας τέτοια να περιμένεις και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο φανατισμός γεννά βία και μισαλλοδοξία -η ιδεολογία απλώς προσφέρει την ηθική βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα χρησιμοποιήσω την ευστοχη εικόνα σου στα αριστερά του blog σου αδερφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προς Αλχημιστη. Α Κ Υ Ρ Ο το παραδειγμα σου για την Κουνεβα. Για την Κωνσταντινα ειχε διακοπει η παρασταση για παρεμβαση καθαρα ενημερωτικη. Αντε γιατι μπερδευουμε την π... με τη β... καποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παντως ο παναγιωταρος εδωσε και μια καλη ιδεα...Μια μηνυση σε αυτον ή στη χρυση αυγη,και θα δουμε αν θα κανει τις μαγκιες μπροστα στο δικαστη.χααχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να αναιρεί το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού από τους άλλους συμπολίτες μας. Για το δικαίωμα αυτό οι λαοί έχουν κάνει πόλεμο. Για το δικαίωμα αυτό χύθηκε και έλληνικό αίμα. Εμείς έχουμε έναν παραπάνω λόγο να ξέρουμε τι σημαίνει το δικαίωμα αυτο και υποχρέωση μας είναι να το προστατεύουμε και όχι αφού το αποκτήσαμε εμείς να το χασουν άλλοι!Αυτα για τα παλικάρια που μπουκάραν μέσα στην αιθουσα,οταν η Ελλάδα ζητουσε ιστορικα κατι τετοιο,αυτοι ηταν οι πρωτοι που επιασαν τις χατζαρες...και ξαναλεω πως το δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου ειναι δικαιωμα for free και όχι αφού το αποκτήσαμε εμείς να το χασουν άλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχώς φιλαράκο οι λεγόμενοι αναρχικοί κάνουν χειρότερα , και στην τελική ανάλυση τί είναι το μακεδονικό λεξικό και ποιοί το προωθούν ? αν ταξιδέψεις στα Βαλκάνια θα δείς ότι οι μόνοι φίλοι είναι οι Σέρβοι , όλοι οι άλλοι είναι μάλλον εχθροί ή αδιάφοροι ...αυτά μακράν κάθε πολιτικής ιδεολογίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ξερετε ομως τι εκαναν οι "πουστηδες" εκει μεσα;;;

    παρουσιαζαν λεξικο της "μακεδονικης γλωσσας", εδω, στην ελλαδα, με ελληνες αξιωματουχους παροντες...

    αν δεν θυμωσω για αυτα που κανουν στην πατριδα μου ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προς τον αλχημιστη:αν δεν ησουν ενας αμορφωτος καραγκιοζης, θα ηξερες οτι ο Γεωργιαδης, εκδιδει και πουλαει κυριως αρχαιους Ελληνες συγγραφεις! αν οι αρχαιοι ειναι φασιστοβιβλια...περαστικα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. OSO ANAFORA GIA TOUS XRISABGITES TOU MPIKAN STIN EKDILOSI....
    GIATI DE LES OLI TIN ALITHEIA????????
    GIATI DE LES OTI EINAI MAZEMENOI ANTHELLINES + TON BOSKOPOULO (O ANTHELLINAS)
    GIA TO MAKEDONIKO LEKSIKO????PIO LEKSIKO REEEEE!!!!!!!!!!!!!
    GEMISAME ANTHELLINES KAI PSEUTOKOULTOURGIARIDES PRODOTES TOU ETHNOUS..... DE PATE KALA MALLON AYTOI EKANAN EPITHESI STIN ELLADA MAS!!!!!!!

    OPOIOU DEN TOU ARESEI I ELLADA DROMO...EMAS MAS ARESEI POU EIMASTE ELLINES KAI DOSAME TA PANTA SE OLO TON KOSMO!!!!!!

    CONSTANTINOS007

    DE KSERO TI LETE GIA RATSISTES FASISTES AKRODEKSIOUS... EGO ELLINAS EIMAI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα τι είδους εκδήλωση είναι.
    Στην Ελλάδα επιτρέπονται η συγκεντρώσεις διαλέξεις κλπ.
    Οπότε βάση της νοοτροπίας του "όποιου δε του αρέσει η Ελλάδα δρόμο", πάρτε τον πούλο, σε άλλο πλανήτη γιατί ακόμα και στη Γερμανία ο φασισμός πέθανε.

    Δεν είσαι Έλληνας. Είσαι απολίτιστος μέχρι το κόκκαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά σας κάνανε οι χρυσαυγίτες να σας γαμήσουνε ξεκολιάρηδες αναρχικοί και ανθέλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιαντάκο, σε παρακολουθώ, και μ΄αρέσεις, αλλά δεν έτυχε να σχολιάσω. Το κάνω τώρα για να μοιραστώ μια ιδέα μου (για καθαρά προπαγανδιστικούς λόγους δηλαδή)
    Κάνω τον μπλόγκερ λίγο καιρό, και δεεν είμαι πολύ συνεπής, αλλά επειδή βαρέθηκα το μπλά μλπλα είπα να κάνω μια πρακτική πρόταση.
    Δεν είναι κάλεσμα, είναι μια ιδέα.
    Και, τώρα που έχουμε μπλέξει λίγο τα μπούτια μας με τους 300 και δε ξέρω πιον άλλο, σκεφτόμουνα μήπως.... αν δηλαδή... οι μπλόγκερς...Δεν ξέρω, λέω.
    Η πρόταση είναι αυτή:

    http://profitoulas.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Kai Giant,
    μια ερώτηση,γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω: Τι νόημα έχει να συνομιλείς στο μπλόγκ με αμετανόητους ναζιστές;
    Δεν είναι ρητορικό, πραγματικά γιατί; Εγώ έχω βάλει αυτό:
    http://profitoulas.files.wordpress.com/2011/04/troll.jpg?w=190&h=200

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε ειστε ολοι πουλημενοι....σας ενοχλει το καθε τι ελληνικο ειστε για γελια ναι ρε ειμαστε ελληνες!!!κ θα προστατευουμε το χωμα που μεγαλωσαμε!!!!κ τις ιδεες μας βρειτε μου ενα πολιτικο που το κανει μας εχουνε χρεωσει ολους κ κανανε την ελλαδα μια χωρα πανεμορφη!!!μπουρδελο αν υπαρχει καποιος που μπορει να κανει κατι καλο για την χωρα κ για εμας που ζουμε εδω να μας το πειτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή