Σελίδες

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Φασίστες, παρακρατικοί: πίσω στις τρύπες σας!

Λίγους μήνες μετά την εξέγερση του Δεκέμβρη και ενώ ακόμα δεκάδες εξεγερμένοι παραμένουν έγκλειστοι στα δημοκρατικά μπουντρούμια, το κράτος εξαπολύει με κάθε τρόπο επίθεση δείχνoντας το πραγματικό του προσωπείο, ρίχνοντας βιτριόλι σε συνδικαλίστριες, απειλώντας με εκκενώσεις κατελειμένους χώρους και στέκια, ψηφίζοντας νέους νόμους που θυμίζουν σκοτεινές εποχές, με επιχειρήσεις σκούπα στο κέντρο της Αθήνας και πάντα με την συνδρομή των Μ.Μ.Ε που μιλούν για αύξηση εγκληματικότητας. Φυσικά σε όλο αυτό τον θίασο δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι παρακρατικοί συμμορίτες, μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής.


Με πρόσχημα "στημένες" επιτροπές Ελλήνων πολιτών καλούν σε συγκεντρώσεις ενάντια στους μετανάστες, ανθρώπους που ερχόμενοι στην Ελλάδα το μόνο που αντιμετώπισαν ήταν οι ξυλοδαρμοί στα Α.Τ, στους λιμενικούς σταθμούς και τα ρατσιστικά προγκρόμ.
Αυτή τη φορά τα παρακρατικά υποχείρια της Χρυσής Αυγής μαζί με άλλα ακροδεξιά υπολείμματα καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας. Εχουν προηγηθεί αντίστοιχα καλέσματα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Η αντίδραση είναι άμεση... Kαλέσματα για αντιφασιστικές συγκεντρώσεις τόσο στην πλ. Κάνιγγος όσο και στην πλ. Ομονοίας το Σάββατο το απόγευμα, νεολαίοι και νεολαίες, αντιφασίστες και αντιφασίστριες, μετανάστες και μετανάστριες είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν ένα ακόμα ρατσιστικό παραλήρημα.

Kαλέσματα: 1 | 2 | 3 | 4 |

Πηγή: Athens IMC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου