Σελίδες

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007

Τι εστί αστυνομία; (Φρικιπαίδεια version)

Το κείμενο που έβαλα στην φρικιπαίδεια για το τι εστί μπάτσος. Καλύτερα διαβάστε το στο φρικιπαίδεια που φαινοντε και τα link.

Αστυνομία
Από την Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία


Πρόκειται για μια επαναστατική οργάνωση βασισμένη στα δημοκρατικά ιδεώδη που διέπουν τον Ελληνικό πολιτισμό. Τον 5ο αιώνα ο βασιλεύς της Αθήνας Πολύδωρας είδε πως υπήρχε κίνδυνος λαϊκής εξέγερσης. Λέει λοιπόν "τι να κάνω ρε φούστη μου; Ας πω στους Ελ οτι θα δημιουργήσω ένα σώμα να προσέχει τις περιούσιες τους, και ταυτόχρονα θα επιβλέπω τον κάθε φούστη που με απειλεί.

Όταν ήταν κυρίαρχοι οι Τουρκία, την επίβλεψη του τόπου είχε ο Gaymal AtaNTOYRK μαζι με τα Γλυκόσκυλα.

Όταν το 1821 οι Έλληνες θύμωσαν γιατί ήταν αχάριστοι και δε τους έφταναν τα όσα τους παρείχε το δημοκρατικό τουρκικό πολίτευμα, θύμωσαν και είπαν "Ξου" στους τούρκους, και αυτή θύμωσαν και έφυγαν, και έτσι δημιουργήθηκε η νέα ελληνική αστυνομία.

Η αστυνομία αποτελείτε απο ένα σύνολο μορφωμένων, φιλοσοφημένων ανθρώπων που επιτελούν άριστα το έργο τους γι αυτό και ο κόσμος τους στηρίζει.

Αστυνομικός

Πρόκειτε για μια καταπληκτική φιγούρα ντυμένη στα σκούρα μπλε. Έχει συνήθως στα δεξιά στην λεκάνη του ένα πιστόλι και πίσω στον κώλο του ή στην κωλότσεπη να κρέμετε ένα ζευγάρι χειροπέδες. Συνήθως πηγαίνουν δυο-δυο σαν τους Χιώτες. Ο ένας είναι καλός και ο άλλος κακός. Ο κόσμος τους συμπαθεί υπερβολίκα γι αυτό και τους αποκαλεί γουρουνόπουλα (προφανώς λόγω της γλυκιάς γεύσης του εδέσματος).

Περιπολικό

Επειδή βαριούνται να περπατήσουν κυκλοφορούν μέσα σε κάτι μπλε-άσπρα αυτοκίνητα συνήθως Άστρα, σιντροέν, ή ξαρά που έχουν στην οροφή ένα καρούμπαλο γιατί ο bob ο σφουγκαράκης τα χτύπησε με μια σφεντόνα. Τα περιπολικά τα αποκαλούμε και μποξεράκια γιατι συνήθως περιέχουν μέσα τους δυο όρχεις. Επίσης τα αποκαλούν και κωλάδικα.

Ασφαλίτης

Πρόκειται για ένα παρακλάδι αστυνομικού. Δεν είναι ντυμένος σαν τους απλούς αστυνομικούς, αλλα απο την φάτσα και αυτό το χοιρινό βλεμματάκι, φαίνετε πως είναι αστυνομικός. Επίσης επειδή βαριούνται να περπατήσουν κυκλοφορούν μέσα σε διάφορα αυτοκίνητα που πάλι τα καταλαβαίνουμε γιατι έχουν αντι για μια κεραία για να ακούνε λαλά, δύο κεραίες για να κουτσομπολεύουν με άλλα αυτοκίνητα.

Τροχονόμοι

Είναι πάλι ένα είδος αστυνομικού που έχει αναλάβει να κόβει κλήσεις στους τζαναμπέτιδες που δεν υπακούν στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Χαϊδευτικά

Ο κόσμος επειδή στηρίζει τους αστυνομικούς και τους συμπαθεί πάρα μα πάρα πολύ τους έχει δώσει κάποια χαϊδευτικά ονόματα όπως:
Μπάτσους
Μπατσόνια
Στρουμφάκια
Γουρούνια
Σκουλήκια
Μαντρόσκυλα

Δραστηριότητες

Πλάκα βάζοντας Αλβανούς να χαστουκίζει ο ένας τον άλλον
Ξύλο σε φοιτητές
Ξύλο σε καθηγητές
Ξύλο σε συνταξιούχους
Ξεφούσκωμα λάστιχων γεωργικών μηχανημάτων
Επίρρηψη ευθυνών
Βιασμός μεταναστριών μέσα στα τμήματα
ξυλοδαρμός αλλοδαπών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου