Σελίδες

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2007

Ανωνυμία στο Internet - Κατεβάστε απεριόριστα από το RapidShare (Καβάτζα απο πειρατικό blog)

Εδώ θα περιγράψουμε έναν τρόπο για να κατεβάζετε απεριόριστα από το RapidShare αλλά και πως μπορείτε να "σερφάρετε" ανώνυμα χωρίς την χρήση proxy αλλά μέσω των προγραμμάτων Tor/Vidalia και της τεχνολογίας onion-routing.



Να πούμε πως ο τρόπος αυτός αν και έχει εφαρμοστεί εδώ και καιρό και από πολλά άτομα, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι δουλεύει πάντα και 100%

Απαραίτητα στοιχεία στον Η/Υ: Mozilla Firefox

1) Κατεβάζουμε το πρόγραμμα Vidalia από εδώ.
2) Tο κάνουμε install (με όλα τα προγράμματα επιλεγμένα στην εγκατάσταση)

3) Αφού κάνουμε ένα restart τον Firefox, θα δούμε να έχει εμφανιστεί κάτω δεξιά η επιλογή Tor Disabled ή Tor Enabled. Πατώντας πάνω του αλλάζουμε την επιλογή από Enabled -> Disabled και με αυτό τον τρόπο ενεργοποιούμε/απενεργοποιούμε την αλλαγή του IP μας. Πηγαίνουμε: www.whatismyip.com για να δούμε αν πραγματικά έχει αλλάξει το IP.

4) Για το RapidShare: Κάθε φορά που κατεβάζουμε ένα αρχείο, κάνουμε Tor Enabled και Tor Disabled ώστε να αλλάζει η IP κάθε φορά. Εάν σας βγάζει το Wait Time επειδή ήδη κατεβάζετε, τότε κάντε δεξί κλικ στο Tor και επιλέξτε New identity μέχρι να βρείτε μια IP η οποία να μην χρησιμοποιείται (συνήθως 3-4 φορές θα χρειαστεί).

1 σχόλιο:

  1. επειδη το δοκιμαζω πολυ καιρο...
    το vidalia πολλεs φορεs δημιουργει προβληματα προσωπικα τα χρησιμοποιοω ξεχωριστα το τορ και το privoxy ισωs ειναι καλυτερα ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή