Σελίδες

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Ρίξανε το κανάλι του funEL στο Youtube...




Ο αγώνας του "μέγα διαφωτιστή" Δημοσθένη Λιακόπουλου για την φίμωση της Ελευθερίας του λόγου, μόνο όταν αυτή στρέφετε εναντίον του, επετεύχθη. Σήμερα διαπίστωσα με λύπη πως το κανάλι του funEL στο YouTube δεν υπάρχει πλέον.

Βάση του κώδικα ηθικής των νεο-φασιστών, είναι εντιμότερο το να τρομοκρατείς κάποιον αραδιάζοντας ένα σορό συνομοσιολογίες-μπουρδολογίες, παρά να σατιρίζεις αυτόν που τρομοκρατεί. Συγχαρητήρια και ελπίζω ο φασισμός να σας γυρίσει μπούμεραγκ σε αντιφασισμό.

Υ.Γ. Κάποια βίντεο που έχουν αντιγραφεί σε άλλα κανάλια έχουν παραμείνει. Σε αυτό το κανάλι εμπεριέχονται πολλά.

3 σχόλια:

  1. Ρε δεν πάμε καλά! Πολύ δυσάρεστο αυτό! Ευτυχώς μόνο ο Άδωνης και η ΛΑΟπαρέα του (κυρίως ο αγαπημένος μου Θανούλης) συνεχίζουν να αυτοπαρωδούνται στις εκπομπές του Μάκη, οπότε το άφθονο γέλιο συνεχίζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλιοψεύτη φασίστα!!! Σε έριξε η αντίδραση των ανθρώπων που είδαν τα κατάπτυστα βίντεο σου!!! Έχεις αποδείξεις που κατηγορείς τον Λιακό;;; Ε;; Έχεις αποδείξεις;;; Παλιογκεμπελίσκο!!! Φασίστα μεγάλης ολκής!!! Σιγά μην ασχολήθηκε ο Λιακό με ένα σκατοβίντεο που ούτε 50 views δεν πρόλαβε και το έριξαν τα αρνητικά σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξαναδιάβασε το άρθρο, και μετά το σχόλιο σου, για να καταλάβεις πόσο βλαμμένος είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή