Σελίδες

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

O gangster με τα Πράσινα Σταράκια γνωστός με το ψευδώνυμο Π.Κ. δικάζεται!


Πέραν της πλάκας..
Την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008 θα γίνει η δίκη του Παναγιώτη Κετίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κατερίνης, στο Μέγαρο Κατερίνης.

Ο Παναγιώτης για όσους δε γνωρίζουν, συνελήφθη στις 5 Μαΐου 2007 μετά από κάποια επεισόδια που είχαν γίνει στις κατά την διάρκεια των φοιτητικών κινητοποιήσεων, την ώρα που πήγαινε στο σπίτι του. Οι σκατίμπάτσοι έδωσαν φωτογραφικές μαρτυρίες που ουσιαστικά περιέγραφαν τον Παναγιώτη, και ανέφεραν πως ήταν μέτοχος των επεισοδίων. Ως μόνο αποδεικτικό στοιχείο η αστυνομία κατείχε ένα βίντεο όπου παρουσίαζε έναν τυπά με εντελώς διαφορετικό σωματότυπο απο αυτό του Π.Κ. με μοναδική ομοιότητα το χρώμα των παπουτσιών που ήταν ίδιο με αυτό των παπουτσιών του Παναγιώτη! Αν και το αποδεικτικό αυτό στοιχείο καταρρίφθηκε καθώς πέραν της γελοιότητας του, υπήρξε και βίντεο όπου παρουσίαζε τον Παναγιώτη σε άλλο τόπο την ίσια χρονική στιγμή, ο Παναγιώτης βρέθηκε στις φυλακές του Αυλώνα για 46 μέρες! (Αχ να χαρώ δικαιοσύνη).

Οι κατηγορίες που του προσάπτουν είναι οι εξής:

  • Κατοχή εκρηκτικών υλών ( κακούργημα )

  • Κατασκευή εκρηκτικών βομβών ( κακούργημα )

  • Έκρηξη ( κακούργημα )

  • Διακεκριμένες φθορές ξένης ιδιοκτησίας ( κακούργημα )

  • Διατάραξη κοινής ειρήνης ( πλημμέλημα )


Όπως γράφει όμως και ο Παναγιώτης στο Blog του, καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Όσοι μπορούμε ας του συμπαρασταθούμε δίνοντας το παρόν στην δίκη!

Παραθέτω μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Παναγιώτη στο πολιτικό blog σχετικά με ότι συνέβη, καθώς και για τις συνθήκες που επικρατούν στις φυλακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου