Σελίδες

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Όταν όλα φτάσουν στο μηδέν, ξεκινούν ξανά..

..για την ακρίβεια έχουν ξεκινήσει..

Θα ήθελα να ενημερώσω συντρόφους/φισσες φίλους/λες κλπ κλπ κλπ πως η γενικότερη απουσία μου από το διαδίκτυο οφείλεται στον υπερβολικό περιορισμό του ελεύθερου μου χρόνου. Είμαι σε στάδιο όπου αλλάζω ριζικά τον τρόπο ζωής μου και είμαι γενικότερα στο τρέξιμο...

Σαν να μην έφτανε αυτό το ηρωικό μου laptop καταστράφηκε! Απ' ότι φαίνεται η βλάβη του είναι ανεπανόρθωτη και θα χρειαστώ καινούριο όμως οι βαρβάτες αφραγκίες δε μου το επιτρέπουν.

Γαμώ τη μποητάνα μου, να σε κατηγορούν πως τα παίρνεις από τον Σόρος, τους Εβραίους, τον Κούλογλου, και δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλον, και να είσαι πιο άφραγκος κι απ' το κοριτσάκι με τα σπίρτα. Πουστιά!

By the way, αν κάποιος έχει κανένα παλιό desktop ή laptop που δε χρειάζεται, ας το φέρει από εδώ :D

Ελπίζω να ξαναρχίσουμε να τα λέμε σύντομα.
Σας χαιρετώ με μια χαριτωμένη εικόνα από τον Δεκέμβρη.


10 σχόλια:

  1. θα αλλαξει και αλλο η ζωη σου να εισαι σιγουρος.Εκλασες πατατες απο την μερα που βγηκε η φωτο σου.
    μηπως εισαι ο γιγανατακος απο την σπειρα Βλαστου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα θέλατε να είχα κλάσει ζώα.. Οι φωτογραφίες κυκλοφορούν εδώ και 2 χρόνια.. Ήταν στο ανοιχτό προφίλ μου στο myspace. Εσείς είστε καθυστερημένοι! Ζώα ε ζώα!
    Λοβοτομημένα φασιστοειδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνεχισε να τους ξεφτιλιζεις μαγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ασε τα βρωμοσκυλα να γαυγιζουν
    γνωστη η λαικη ρηση
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και μονο οτι χαρακτηριζεις χαριτωμενη την εικονα ενος ανθρωπου που καιγεται λεει πολλα .Δεν χρειαζται τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι χαριτωμένο να βλέπεις έναν άνθρωπο να καίγεται ζωντανός. Δυστυχώς στο χώρο των υποτιθέμενων αναρχικών (κατ ουσία παρακρατικών) μόνο η ζωή των συντρόφων τους έχει αξία. Και υποτίθεται ότι το Δεκέμβριο όλοι αυτοί ήταν πολύ σοκαρισμένοι.

    Βέβαια πολλοί απ' αυτούς τους μπλόγκερς ουδεμία σχέση έχουν με τους κουκουλοφόρους, απλά πρόκειται για μαμόθρευτα που το έκαψαν στο playstation και ψάχνουν για ινδάλματα στο πεζοδρόμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 5:25 βγάζεις παντελώς αυθαίρετα συμπεράσματα. Ο μπάτσος δεν είναι ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος. Είναι το τσιράκι του κράτους. Είναι αυτός που θα σηκώσει το όπλο του ενάντια σε οποιονδήποτε βάλει εναντίον των αρχούντων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή