Σελίδες

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο συλληφθείς στην Πανεπιστημίου και Αιόλου - Βάναυσοι ξυλοδαρμοί συγκρατούμενων του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο συλληφθέντας Πανεπιστημίου και Αιόλου στις 6/12/09.
  • Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
  • Παρουσία στο Α.Τ. της περιοχής του μια φορά το μήνα.

Η κατηγορία του είναι κακουργηματική επειδή ψευδώς οι μπάτσοι ανέφεραν πως φορούσε κουκούλα. Το παρακάτω βίντεο σήμερα προσκομίστηκε και χρησιμοποιήθηκε για την υπεράσπιση του παιδιού.


Στα αμοντάριστα πλάνα που δόθηκαν φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, η ιατρική μάσκα ήταν κάτω από το πηγούνι του. Νωρίτερα φαίνεται πως η σημαία με το κόκκινο πανί που υποτίθεται πως χρησιμοποίησε για να χτυπήσει τον μπάτσο, ήταν πίσω από τα κάγκελα. Έπεσε από κάποιον άλλο  (φώτο) που ήταν διαφορετικά ντυμένος (φορούσε μπλέ παντελόνι ενώ το παιδί φορούσε μαύρο). Έπειτα ο μπάτσος το πήρε στο πεζοδρόμιο και το φόρτωσε στο παιδί. Το άλλο μοναδικό κοντάρι το έφερε κάποιος επίσης διαφορετικά ντυμένος.

Παρά τα ατράνταχτα στοιχεία, οι κατηγορίες δεν αποσύρθηκαν..

Να αναφέρω εδώ πως στην απελευθέρωση του παιδιού συνεισέφερε τόσο το βίντεο, όσο και το ότι ζήτησα το όνομα του και κάλεσα σε ένα από τα τηλέφωνα της νομικής βοήθειας που δόθηκαν την προηγούμενη μέρα στο διαδίκτυο. Εν ολίγοις όσο μπορείτε  καταγράφετε συλλήψεις και ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ζητάτε από τους συλληφθέντες να φωνάξουν το ονοματεπώνυμο τους.. Έπειτα αναζητήστε τους..

Τα όσα άκουσα σήμερα στην Ευελπίδων ήταν ανατριχιαστικά..

Ένα άτομο γύρω στα 40 με 50 (ήταν αδύνατο να καταλάβω την ηλικία του από το πρησμένο του πρόσωπο) είχε δεχθεί βάναυσα χτυπήματα.. Οι μπάτσοι τον συνέλαβαν, του φόρεσαν χειροπέδες, και τον οδήγησαν στην κλούβα. Εκεί τον κρέμασαν ψηλά από μια χειρολαβή και τον σακάτεψαν στο ξύλο! Ήταν σακατεμένος.. Του πονούσαν τα πάντα..

Ένας φωτογράφος οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ τρομοκρατημένος. Εκεί τον ξυλοκόπησαν, του κατέστρεψαν τον φωτογραφικό εξοπλισμό και το φωτογραφικό υλικό, και τον έδιωξαν..

Αναρχικός μεγάλης ηλικίας που έσπευσε να βοηθήσει άνθρωπο που χτυπήθηκε από μηχανή, συνελήφθη και κατηγορήθηκε ως υποκινητής..

Η χούντα είναι ακόμα ζωντανή και ακούει στο όνομα ΕΛ.ΑSS.

Δεν πα να κάνετε ότι θέλετε... Πάλι στους δρόμους θα μας βρείτε!
Η αλληλεγγύη το όπλο μας!

7 σχόλια:

  1. Μπραβο για το θάρος σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το παιδι ειναι φιλος μου. θελω απλα να σου πω ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα, και ένα μπράβο που νοιάζεσαι τόσο πολύ για συνανθρώπους σου. Έτσι! Keep walking

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για τις δράσεις σου, τα βίντεο και τα σχόλια σου. Παντού η εξουσία φοβάται και τρέμει τις κάμερες που η ίδια χρησιμοποιεί για τους άλλους. Συνέχισε να τους φιλμάρεις..σπάσε τους τα νεύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΣΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ,
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!

    FAOUST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ουρλιαξε λιγο παραπανω αδερφουλα. ετσι θα βρεις το δικιο σου. με ουρλιαχτα.. οι πουτανες στην ομονοια εχουν πιο πολυ αξιοπρεπεια απο σενα γιαντ. believe it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή