Σελίδες

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Διακίνηση πρέζας με την κάλυψη των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Ας δούμε με ποιανού τις πλάτες διακινείται η πρέζα στα Εξάρχεια.


Κλικ για μεγέθυνση

Φωτογραφία: mikaberardozzi@ Panoramio

7 σχόλια:

  1. σχετικά με το βίντεο, η διμοιρία των ΜΑΤ εκεί δεν είναι για να προσέχει την Τοσίτσα, είναι για να φυλάει ότι είναι αυτό που φυλάει. Έχεις περάσει και τους έχεις δει, κάτι πιτσιρικάδες είναι που δεν πρέπει να παίρνουν πάνω από 800 ευρώ. Είναι κάπως αφελές να περιμένεις να κάνουν κάτι οι συγκεκριμένοι για το εμπόριο και τα πρεζάκια, πρώτον γιατί δεν είναι αρμοδιότητά τους, και δεύτερον γιατί να κινδυνέψουν την ακεραιότητά τους για κάτι που πιθανότατα θα τους δημιουργήσει και προβλήματα (βλεπε παράβαση καθηκόντων - φαντάζομαι πως η αστυνομία λειτουργεί όπως ο στρατός, με τον ίδιο παραλογισμό). Οι έμποροι και το πρόβλημα της Τοσίτσα είναι ευθύνη άλλου τομέα της αστυνομίας, και ίσως και του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε,

    1) Στην διασταύρωση Τοσίτσα και Πατησίων, κάθε βράδυ, την ώρα που φουντώνει το πρεζοπάζαρο, έρχονται Ζητάδες και Δελτάδες για να προστατεύσουν τη διακίνηση. Ούτε αυτοί έχουν αρμοδιότητα;

    2) Τις πρώτες ημέρες της θητείας Χουντοχοΐδη, έσπειρε κάθε είδους μπάτσο σε κάθε γωνιά των Εξαρχείων: Η πλατεία (όπου τότε γινόταν εξώφθαλμη διακίνηση) ήταν γεμάτη Ειδικούς Φρουρούς, Δελτάδες, Ζητάδες και ό,τι άλλο σκυλολόι, οι οποίοι παρακολουθούσαν απαθείς το πρεζοπάζαρο που γινόταν ακριβώς μπροστά τους (χωρίς ΚΑΜΜΙΑ υπερβολή).

    3) Παραμένει σκοτεινή η υπόθεση της δολοφονίας ενός παλληκαριού (που λέγεται ότι είχε σχέση με κινήσεις που είχαν γίνει και παλιότερα κατά του πρεζεμπορίου στα Εξάρχεια) λίγα μέτρα από την διμοιρία της Μπουμπουλίνας. Τί διάολο, ούτε μια ανθρωποκτονία δεν είναι «αρμόδιοι» να προλάβουν;

    4) Η εσωτερική διάρθρωση της αστυνομίας (αν και όπως αποδείχτηκε από τα προηγούμενα 3 σημεία δεν έχει καμμιά σχέση) δεν μας ενδιαφέρει. Αν είναι μπάχαλο, φαίνεται ότι είναι ηθελημένα έτσι. Ακόμα και αν δεν είναι, ο υπουργός - πολιτικός προϊστάμενος φέρει ΠΛΗΡΗ και ΑΚΕΡΑΙΗ την ευθύνη των πεπραγμένων του σώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω με Ποτμο.Την πρεζα την διακινει το κρατος και τα αφεντικα.

    Επισης να προσθεσω οτι οι ματατζηδες παιρνουν 1300-1500 λογω των επιδοματων τους,επιλεγουν να ειναι εκει,δεν τους πανε με το ζορι και στην πλειοψηφια τους, ειναι φασιστες,οπως εδειξαν και οι εκλογες οι προηγουμενες.Οι ματατζηδες ψηφιζουν σε ειδικους καταλογους και ψηφιζουν ολοι μαζι.Στις τελευταιες ψηφισαν στην Καισαριανη,παραδοσιακη αριστερα γειτονια και προσφυγικη και η ΧΑ πηρε 1%.Ποιος της το εδωσε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλεος ποια!!! Τι να κάνουν τα ζώα;

    Σύντροφοι!!! οι μπάτσοι είναι φίλοι μας.
    Και αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο!!!

    Συλογος πρεζεμπόρων, λευκοσαρκοστιπτιζέρ
    αλλά και μαυροσαρκοστιπτιζέρ
    καθώς και λοιπών χρωμάτων.


    Δεν είμαι ανώνυμος …εσύ είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε, πιθανότατα δεν έχεις υπηρετήσει θητεία στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Ρώτα να σου πούνε για τα τύμπανα. Ρώτα για τις διαταγές που παίρνουν οι στρατιώτες της χώρας σου σχετικά με τα τύμπανα. Ρώτα να σου πούνε αν κρύβονται την ώρα που ακούγονται τα τύμπανα, για να υπάρξει αποφυγή ευθύνης του Ελληνικού στρατού για την πρέζα που μπάζουν από τα σύνορα. Και τώρα μη μου πείς ότι Στρατός και Αστυνομία είναι κάτι διαφορετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Paxy Gourouni ο λόγος σου με συνεπήρε ιδικά το κληρονομικό σου χάρισμα για το που υπηρέτησα!!!

    ειλικρινά όποιος κοροϊδεύει τον άλλο κοροϊδεύει τον εαυτό του και έχεις δίκιο
    …Αλλά πάλι εγώ δεν ακούω τύμπανα

    Σύντροφοι!!! οι μπάτσοι και όλοι οι ένστολοι,
    όπως στρατιωτικοί, πυροσβέστες νοσοκόμες
    και υπάλληλοι αλυσίδας σουπερ μάρκετ
    …είναι φίλοι μας.
    Και αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή