Σελίδες

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Bloopers: Ανέντιμοι, αναξιόπιστοι, ψεύτες και το χειρότερο ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.

Τον Δεκέμβρη του 2008 αφότου επέστρεψα από την Αθήνα, όπου λάμβανε χώρα η εξέγερση μετά την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, προσπάθησα να κάνω αυτό που μου επέτρεπε η γεωγραφική τοποθεσία όπου βρισκόμουν. Θεώρησα λοιπόν χρήσιμο να καταγγείλω τα ψεύδη που δημοσιεύονταν από τα φασιστομπλόγκ εκείνο το χρονικό διάστημα. Οι "μαλακίες" που δημοσιεύονταν ήταν πολλές, και έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω το blog Λες Μαλακίες, όπου ανέφερε τα σαφέστατα ψεύδη  τόσο στην blogόσφαιρα, όσο και στα τηλεοπτικά μέσα.

Σην αρχή το blog ήταν ανοιχτό για νέα μέλη, έτσι κάποια στιγμή ενσωματώθηκαν σε αυτό οι bloopers όπου από ποιο σημείο και έπειτα θεώρησα καλό να τους δώσω διαχειριστικά δικαιώματα.

Οι bloopers αρχικά έκαναν καλές (κατά την άποψη μου) δημοσιεύσεις, πράγματι καταγγέλλοντας ψεύδη. Έπειτα καταλόγιζαν ως "κοτσάνα" κάτι με το οποίο διαφωνούσαν. Αρχικά έγιναν κάποιες συστάσεις και το φαινόμενο αυτό σταμάτησε. Έπειτα συνεχίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα όπου για προσωπικούς λόγους δεν ήμουν σε θέση να συμμετέχω, και έτσι αυτή η κατάσταση καθιερώθηκε με εμμονή κυρίως κατά του ΣΚΑΙ. 

Παράλληλα και παρότι για χάριν της ελευθερίας του λόγου δεν έσβηνα τις ηλιθιότητες τους, η λογοκρισία ανέβηκε κατακόρυφα, με την διαγραφή δεκάδων σχολίων στο blog. Το αποκορύφωμα ήταν όταν ξεκίνησε μια νέα εμμονή με δημοσιεύσεις κατά του ραδιοσταθμού "Κόκκινο" που έπειτα καταλάθος έμαθα (όχι από τους bloopers) πως καθόλου αντικειμενική δεν ήταν καθώς οφείλεται σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ γεγονός, που έχει να κάνει με ένα μέλος των bloopers και ένα μέλος του "Κόκκινο" [ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ].

Εν το μεταξύ είχε δημιουργηθεί το blog tro-MPA-ktiko στο οποίο και είμαι συντάκτης. Καθώς θεώρησα κακό το να συνεργάζομαι με ΚΑΤΙΝΕΣ σε ένα κλειστό blog, και ο χαρακτήρας του blog ΕΙΧΕ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΘΕΙ, σταμάτησα να δημοσιεύω στο Λες Μαλακίες καθώς είχα την δυνατότητα να κάνω την ίδια δουλειά και μέσω του Τρομπακτικού. 

Το Τρομπακτικό αποτελεί ένα διαδικτυακό πείραμα ελευθερίας λόγου. Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει μέλος και να δημοσιεύσει οτιδήποτε του καπνίσει. Έχει περίπου 100 συντάκτες, δημοσιεύει οτιδήποτε του αποστέλλεται με e-mail, οπότε ο κάθε συντάκτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος των δημοσιεύσεων και τον πράξεων του. Γενικότερα (πόσο μάλλον στο τρομπακτικό) όπως γράφω και στον τίτλο του blog μου, δεν εκπροσωπώ και δεν εκπροσωπούμαι από κανέναν.

Πριν περίπου δυο εβδομάδες εκεί που καθόμουν ήρεμα κι ωραία, άρχισα να δέχομαι ύβρεις και απειλές για την ελευθερία μου, από τους bloopers. Ο λόγος; Το ότι συμμετέχω στο τρομπακτικό, μέλη του οποίου τρόλλαραν την Ελληνοφρένεια! Όπως οι ίδιοι είπαν σε δημοσιεύσεις τους, έδωσαν στον ΣΚΑΙ (!) προσωπικά μου στοιχεία για να τα χρησιμοποιήσουν "όπως αυτοί νομίζουν". Τα προσωπικά μου στοιχεία τα γνώριζαν από τις τηλεφωνικές μας επαφές [ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ]. Παράλληλα υσχηρίζονταν δημοσίως πως ένα μέλος του blog (που γνωρίζω προσωπικά) ήταν ο γνωστός ακροδεξιός blogger IMAGINOS [ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ]. Επειδή τους διαβεβαίωσα πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι ο IMAGINOS κατηγορήθηκα από τους ίδιους ως "Συνεργάτης φασιστών" [ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ].

Ανάμεσα στις φυσικός επακόλουθες διαδικτυακές μας αψιμαχίες δημοσιεύτηκαν από τους ίδιους off the record προσωπικά μου, τα οποία ειπώθηκαν στις "φιλικές" κατά τ' άλλα τηλεφωνικές επικοινωνίες [ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ]. Ταυτόχρονα προχώρησαν σε αφαίρεση των δικαιωμάτων διαχειριστή από το "Λες Μαλακίες" (ναι το blog που εγώ ο ίδιος δημιούρηγσα) από εμένα και τον φίλο μου Urfurshlaag που επίσης συμμετέχει στο blog "Τρομπακτικό" [ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ].

Παρά τον εκνευρισμό μου, για μια τόσο άσχημη συμπεριφορά, ρουφιανιά κι ανεντιμότητα, την στιγμή που δεν είχα την παραμικρή ευθύνη για κάτι,  αποφάσισα να ρίξω νερό στο κρασί μου, μέχρι να χαλαρώσει η κατάσταση. Έτσι εδώ και περίπου 2 εβδομάδες δεν ασχολήθηκα με το ζήτημα και μαζί με τον Urfurshlaag ζήτησα ΩΣ ΧΑΡΗ από τα μέλη του Τρομπακτικού να μην ασχοληθούν. Κατά πόσο μου έκαναν την χάρη δεν έχω ιδέα γιατί όπως είπα δεν ασχολήθηκα, και φυσικά ΔΕΝ αποτελούν στρατό μου, για να με ακούσουν. Πάντως τα "άστους μωρέ" όταν κάποιοι ζητούσαν την γνωμοδότηση μας ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. 

Σήμερα όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Οι Bloopers που με αφαίρεσαν και από συντάκτη (ναι στο μπλόγκ που εγώ δημιούργησα) [ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ] έδωσαν (απ' όσο λένε) τα στοιχεία μου  (που τους έχω εμπιστευτεί) στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος [ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ]


Όλα τ' άλλα καταπίνονται.. ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΕΜΑ ΟΜΩΣ (και πόσο μάλλον στους μπάτσους) ΟΧΙ.
Είσαστε ρουφιάνοι και θα αντιμετωπιστείτε πλέον ως αυτό.
Σύντροφοι και σύντρολλοι, δε θέλουμε άλλες χάρες... 
Τα "άστους μωρέ" μας τελείωσαν.  
ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.

Δείτε σχετικά: 

Ακούστε σχετικά: 
Η εκπομπή του Urfurshlaag για τα προαναφερθέντα γεγονότα:

5 σχόλια:

 1. Βυζολάγνος Τρολλοκράτης30 Απριλίου 2011 στις 10:09 μ.μ.

  Και εις ανώτερα. Βλέπω επιστράτευσες τους ναζιστορουφιάνους του webwar3 για να σε βοηθήσουν. Αποδεικνύεις τελικά ότι για να εξυπηρετήσεις την προσωπική σου βεντέτα είσαι ικανός να συμμαχήσεις ακόμα και με τους χειρότερους εχθρούς της ελευθερίας, ακόμα και με καθάρματα που έχουν καρφώσει συντρόφους, ακόμη και με τα πρωτοπαλίκαρα του Μιχαλολιάκου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Βυζολάγνε" γράψε επώνυμα ζουζούνε μου. Τι φοβάσαι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τελικά μας έχεις μπερδέψει. Είσαι υπέρ ή κατά της ανωνυμίας στο διαδίκτυο; Ή είσαι υπέρ της ανωνυμίας όταν είναι για καφρίλες σε άλλους και κατά όταν σου τη λένε; Άσε, δε χρειάζεαι να απαντήσεις. Η νοοτροπία που εκδήλωσες τα λέει όλα.

  Εμείς πάντως οι Anonymous εκπομπές και σελίδες εκπομπών δε βαράμε. Ακόμα περισσότερο δε δίνουμε ψευδείς και κακόβουλες αναφορές σαν αυτές στις οποίες προτρέπουν τα τσιράκια σου. Είτε σου αρέσει είτε όχι.

  Anonymous is Not Your Personal Army

  The Internet is Not Your Personal Army

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. τσιράκι του GiaNt1 Μαΐου 2011 στις 9:44 μ.μ.

  Βυζόλαγνε, πότε ακριβώς ο Giant "επιστράτευσε" τους "ναζιστορουφιάνους του webwar3 για να τον βοηθήσουν";

  ΑπάντησηΔιαγραφή