Σελίδες

Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Ο «Μέγας Αλέξανδρος», ο μεγαλύτερος Έλληνας όλων των εποχών...



Ο Ελληνικός λαός για ακόμη μια φορά απέδειξε την μαλακία που τον δέρνει.. Ψήφισε ως μεγαλύτερο Έλληνα όλων των εποχών ένα σφαγέα.. Είναι βέβαια και λίγο trendy ο Αλέξανδρος μετά την αναγνώριση της Σλαβομακεδονίας ως Μακεδονία, από της ΗΠΑ.

Αξιοθρήνητο..; Ακολουθεί ο Γεώργιος Παπανικολάου! Που όχι μόνο δεν είναι σφαγέας, αλλά είναι υπεύθυνος για το ότι χιλιάδες γυναίκες σήμερα είναι σε θέση να διαγνώσουν τον καρκίνο στη μήτρα!

Μετά τον μεγάλο αυτό σφαγέα ακολουθούν μεταξύ άλλων, οι: Σωκράτης, Αριστοτέλης, Πλάτωνας.

Ακόμη πιο αξιοθρήνητο; Ο πατέρας της ιατρικής, ο Ιπποκράτης, δεν βρίσκεται ούτε καν στους δέκα πρώτους..

Ντροπή.

8 σχόλια:

  1. epitelous, egrapses kati pou den einai malakia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. epitelous egrapses kati gia to opoio tha se kremasoume kanonika kai me ton nomo... ANDREAS GIANNOPOULOS KATOIKOS ARGYROUPOLIS .... TA LEME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο λάθος ειναι πως επρεπε να πάει πρώτα δυτικά και να σφάξει τους απόγονους της Τροίας και του Αινεία που προσέφυγαν στην Δύση κρατώντας ασβεστο το μίσος για τους Ελληνες και την καταστροφή της Τροίας. Ετσι, ενω ο ελληνικός κόσμος σφαζότανε με τους Ανατολίτες, οι Ρωμαίοι προετοιμαζόντουσαν, και μετα το Ακτιο και την περίφημη ναυμαχία εισέβαλαν στην Ελλάδα και κατέστρεψαν λίγο μετά τον θάνατό του Αλέξανδρου τον Ελληνικό κόσμο. Από τότε σταματήσαμε να πρωταγωνιστούμε, την μια σκλαβωμένοι στην περίφημη Ελληνορωμαικη αυτοκρατορία, μετα την μοιρασιά σαν Βυζαντινοί πολίτες (!), Οθωμανοί πολίτες, Ευρωπαίοι πολίτες, κλπ.κλπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Giant,
    Το σχόλιο σου είναι αφοριστικό. Και έχει πολύ πλάκα:

    Γράφεις «Ελληνικός λαός» και χαίρομαι που ο ανάρχας σέβεται τα εθνικά κράτη γι’ αυτό γράφει τη λέξη «Ελληνικός» με κεφαλαίο.

    Αποκαλείς τον Μ. Αλέξανδρο σφαγέα, λες και ήταν αυτό το βασικό χαρακτηριστικό του, λες και ήταν ένας μανιακός δολοφόνος. Δυστυχώς η ιστορία μέχρι τώρα έχει γραφεί με αίμα, όχι με blog posts. Αν λοιπόν εσύ καταφέρεις να σου απονείμει η ιστορία τον τίτλο «Μέγας» μόνο με το πληκτρολόγιό σου, θα είσαι άξιος.
    Αλλά εκείνα τα χρόνια, όπως και για πολλά δυστυχώς ακόμα χρόνια, η ιστορία θα γράφεται με σπαθιά. Δεν είναι όμως φτηνό δικανικό τρικ, να υπερθεματίζεις το χαρακτηριστικό του σφαγέα, λες και ήταν το μοναδικό του;

    Γιατί, Giant, είναι αξιοθρήνητο το ότι βγήκαν μπροστά ο Σωκράτης, Αριστοτέλης, Πλάτωνας από τον Ιπποκράτη; Ποιος λέει ότι η ιατρική επιστήμη είναι πιο σημαντική από τη φιλοσοφία; Και σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν είναι αυτή η γνώμη σου, γιατί όποιος διαφωνεί μαζί σου πρέπει να «ντρέπεται»;

    Ειλικρινά, συνήθως συμφωνώ μαζί σου. Αλλά αυτό το post μοιάζει περισσότερο να έχει γραφεί από κάποιον άνθρωπο που απλώς θέλει κάτι να πει που να ακούγεται έξυπνο, χωρίς όμως να είναι. Λες και έγινε αυτοσκοπός σου ο αντίλογος. Και αν αυτό αρχίζει και σου γίνεται συνήθεια, τότε Giant, δεν θα διαφέρεις πολύ απ’ όλα όσα κατακρίνεις κατά καιρούς.

    Με φιλικούς χαιρετισμούς, όχι όμως ντροπή, και ας διαφωνούμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1)Κανείς απο εμάς δεν μπορεί να πεί με σιγουρία εάν ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σφαγέας ή όχι..
    Πάντως οι λαοί της Ασίας που κατέκτησε τον θεωρούν γεννάρχη του και πρόσωπο της μυθολογίας τους.. δεν τον θυμούνται όπως εμείς τον Χίτλερ ή τον Στάλιν..

    Τουλάχιστον εμπιστεύσου την δική τους ιστορική μνήμη.. Την έχουν δεί όλοι παντογνώστες και κριτές..

    ΝΙΩΣΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανωνυμε 2:44,
    Δεν νομιζω πως καταλαβες ακριβως τι εννοει ο GiaNt. Θεωρει αξοθρηνητο το οτι οι Σωκρατης, Αριστοτελης, Πλατωνας βρισκονται πισω απο το Μεγαλεκο. Και πιο αξιοθρηνητο το οτι ο πατερας της ιατρικης δεν βρισκεται ουτε καν στη δεκαδα. Οχι το αν ειναι πιο μπροστα ο Σωκρατης κι ο Πλατωνας ή ο Ιπποκρατης...Στο 'Ελληνικός λαός' διακρινω μια δοση ειρωνιας GiaNt?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. K erxetai enas exwghinos politsmos skotwnei ekkatomyria kosmo ypodoulwnei tous allous k mas metaferei ton "politismo" tin thriskeia k tin epistimh.NA TA XESW K TA 3.To oti itan stratigikh idiofyia den allazei to gegonos oti esfaxe poly kosmo.Eimaste sovaroi?Ta megalitera eglhmata stin anthrwpotita exoun ginei sto vwmo tetoiwn megalwn idewn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή