Σελίδες

Τρίτη 28 Αυγούστου 2007

Πυρκαγιές.... Πυρκαγιές...



Δε θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο αν αποδεικνυόταν πως οι πυρκαγιές είναι μέρος του προεκλογικού αγώνα. Ξέρουμε απο τώρα πως η νεα κυβέρνηση θα είναι η νέα δημοκρατία, οποτε καθόλου παράξενο να είναι ένα μέρος του προεκλογικού σχεδίου των κομματόσκυλων μήπως και ανατραπούν τα δεδομένα.... Υπάρχει πιθανότητα βαθιάς ανάλυσης απο τα ΜΜΕ για κάτι τέτοιο; Φυσικά και όχι! Τα ΜΜΕ χρηματοδοτούνται απο τα κόμματα για να προβάλουν spot και μ*λακίες. Και ας μη το πάμε πιο βαθυά για τα δισεκατομύρια που σίγουρα παίρνουν απο επιδοτήσεις και δεν ξέρω κι εγω τι. Το ένα χέρι νύβει το άλο και τα 2 το πρόσωπο..

Και την ίδια στιγμή οι αθεόφοβοι μιλάνε για ενδεχόμενο ανάμειξης αναρχικών στους εμπρησμούς! Βρε μ*λάκα τι όφελος μπορεί να έχει ένας αναρχικός απο κάτι τέτοιο; Ποιοί είναι αυτοί που κάθε μέρα γκαρίζουν για την καταστροφή του περιβάλοντος απο τους καπιταλιστές;

Εκτος τον κομματόσκυλων ποιοι άλλη θα μπορούσαν να είναι υπευθυνοι για κάτι τέτοιο; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Ένας οικοπεδοφάγος που μαθαίνει ξένες γλώσσες και ένας Ρώσσος που μαθαίνει ξένες γλώσσες για να πουλήσει πυροσβεστικά αεροπλάνα στις γάτες. Και φυσικά οι γάτες που κουτσαίνουν στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ πόδι, ούτε κουβέντα για τη Ρωσσία, μιας και τη θεωρούν πατρίδα της ιδεολογίας τους.

ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου