Σελίδες

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Μπάτσοι και φασίστες για άλλη μια φορά μαζί.


Για άλλη μια φορά έπεσε η μάσκα της δημοκρατίας τους. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, μπάτσοι και φασίστες συνεργάστηκαν για ακόμα μια φορά εναντίον των αντιφασιστών. Οι γνωστή φιλαλήθεις της αστυνομίας (έπεσε στην ζαρντινιέρα) αυτή τι φορά ισχυρίστηκαν πως έκαναν έφοδο τα ΜΑΤ και στη συνέχεια έτρεξαν πίσω τους οι φασίστες, πράγμα που διαψεύδεται από το βίντεο όπου φαίνεται καθαρά πως τα φασιστοειδή δρούσαν ανενόχλητα ανάμεσα στα ΜΑΤ. Δυο αντιφασίστες δέχθηκαν χτυπήματα και μαχαιρώματα. Φυσικά στην αναφορά του γεγονότος από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, δεν έγινε αναφορά για το από ποιους διαπράχθηκαν οι συγκεκριμένες δολοφονικές επιθέσεις. Παρουσίασαν τα γεγονότα με τέτοια σειρά που στη συνείδηση του κόσμου έμεινε για άλλη μια φορά η εντύπωση πως για όλα τα άσχημα που συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας έφταιγαν οι Αναρχικοί.

Για άλλη μια φορά.. Μπάτσοι, TV, Νεοναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί.

Δείτε το παρακάτω βίντεο όπου παρουσιάζονται τα γεγονότα με τη σειρά, και σκεφτείτε..



Επειδή αρκετοί ζητάτε τα τραγούδια που αναπαράγονται στο βίντεο clip, ορίστε εδώ:
Κ.Μ. - Επαναστατώντας

FFC - Neonazi καλός μόνο νεκρός

Γενιά του χάους - Μπασταρδοκρατία

Update: Δημοσιεύτηκε στο indymedia η φωτογραφία οπου φαίνεται πεντακάθαρα ο φασίστας με το μαχαίρι στο χέρι.



12 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. wpa la8os, apo oti vlepw se kati IP apo kavala eisai.... telos pantwn dio lepta ipo8esi eisai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ανώνυμε. Δεν ανακάλυψες κάτι μεγάλε hackerά. Με το όνομα μου και το πρόσωπο μου μιλάω πλέον.

    Θα ήθελα να εμπλουτίσω της γνώσεις σου μιας και είσαι ο υπέρτατος hacker και μπορείς να βρεις την IP μου. Υπάρχει μια φοβερή hackerιά! Να κοιτάξεις το προφίλ στο Blog μου και να δεις πως είμαι απο την Δράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αναρχο-κουμμουνιστες υμνειτε τον κουμμουνισμο οταν ο Σταλιν εστελνε χιλιαδες αντιφρονουντες εξορια στη σιβηρια. οταν χρησιμοποιουσε το στρατο για να κυβερνα την χωρα. τωρα τι να πω?
    Αφου στην τελικη ο κουμουνισμός ειναι κοκκινη χουντα γιατι λετε οτι δεν ειστε φασιστες? και πως ενας αναρχικος που δεν σεβεται το πολιτευμα της δημοκρατιας (αφου ειναι αναρχικος), θελει να απολαμβανει τα προνομια αυτης? (δλδ να ψηφιζει, να εχει διακιωμα λογου τλπ?). Αφου ο κουμουνισμός ειναι ενα 4% γιατι πρεπει να επιβληθει το δικο σας και οχι αυτο του υπολοιπου 96%? Μηπως ειστε οτι ναναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωνσταντίνος Κ. δεν έχω σχέση με τον κομμουνισμό. Είμαι κατά τους κομμουνισμού.

    Επίσης αναρχισμός, κομμουνισμός, αναρχοκομμουνισμός είναι τρεις διαφορετικές ιδεολογίες.

    Επίσης δεν υπάρχει μόνο μια προσέγγιση του κομμουνισμού. Δηλαδή δε συμφωνούν απαραίτητα όλοι οι κομμουνιστές με τον φασίστα τον Στάλιν.

    Ένας αναρχικός είναι κατά του εξουσιασμού γενικότερα, είτε αυτός προέρχεται απο δημοκρατικό, είτε κομμουνιστικό, είτε μοναρχικό πολίτευμα. Η συμμετοχή, το δικαίωμα του λόγου δεν είναι προνόμια, αλλά δικαιώματα όλων των ανθρώπων.

    Και στο ξαναλέω. Όταν απευθύνεσαι σε κομμουνιστή δεν απευθύνεσαι σε εμένα, οπότε μη μου ζητάς να απολογηθώ για τα εγκλήματα ή τις ιδέες του κομμουνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικα τι παιζει με τον ανωνυμο?Απειλει να υποθεσω???

    Μεσω ιντερνετ κλασικα??

    Κοτες ηταν και θα ειναι παντα οι φασιστες. Οπως μαχαιρωνουν κοσμο γιατι δεν εχουν αρχιδια να σταθουν εναντιον χωρις οπλα & μπατσους ετσι απειλουν και κοσμο μεσω ιντερνετ.

    Ακομα και οταν την πεφτουν 10 σε εναν οπως συνηθιζουν εχουν μαχαιρια και αλλα οπλα κρυμμενα στην κωλοτρυπιδα τους μπας και τους πεσει κανα στιλετο...


    Στην υγεια σας μαλακες, και παντα τετοια......Να ειστε περηφανοι για τα κατορθωματα σας.
    Ζωα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. o Kwstantinos K. profanws einai toso poly psagmenos me thn politikh pou den kserei oute na ksexwrizei kinhmata kai politikes ideologies..

    telos pantwn
    giant sygxarhthria gia thn douleia s kai synexise etsi

    fasistes koufales
    erxontai kremales

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έτσι, να βλέπουμε πως λειτουργούν οι θρασύδειλοι που αυτοαποκαλούνται εθνικιστές...Μαγκιά, κλανιά και ο κώλος φινιστρίνι. Με κανα μπατήρη μετανάστη τα βάζουν μοναχά. Όταν ήρθε η ώρα να κάνουν τους εθελοντές για τα "ιδανικά" τους και να πάνε στη Σερβία να πολεμήσουν, μόνο 3 και ο κούκος πήγαν. Και φυσικά όχι μέλη της Χρυσής Αδελφής. Ξεφτίλες ψευτοπατριώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπατσοι-γουρουνια-δολοφονοι-φασιστεσ να καουν ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή