Σελίδες

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Οδηγίες προσηλυτισμού απο ΔΑΠ-ΝΔΦΚίτες σε ΔΑΠ-ΝΔΦΚίτες! Για γέλια και για κλάματα!



Πραγματικά αυτά τα έγγραφα που βρέθηκαν κάτω από ένα θρανίο σε μια σχολή αναδεικνύουν σε τι επίπεδο ξεφτίλας φτάνουν οι κομματικοί προκειμένου να κάνουν την κομματική τους προπαγάνδα!

Σαφώς και οι περισσότερες κομματικές παρατάξεις ομάδες δρουν έτσι. Το αστείο είναι πως ορισμένοι όπως φαίνεται έχουν αντιληφθεί τα επίπεδα της ξεφτίλας που τους διακρίνει και πλέον δεν προσπαθούν να την κρύψουν από τους ομοίους τους! Δε θα σχολιάσω περισσότερο το συγκεκριμένο κείμενο. Διαβάστε το και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ftw!



Για να δείτε την δεύτερη σελίδα πατήστε εδώ


Πηγή: Sourotiri

4 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν εσείς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτή τη σαπίλα χιουμοριστικά, εγώ πάντως φλερτάρω με το νευρικό κλονισμό. Είναι γνωστές οι πρακτικές των κομματόσκυλων πάσεως προέλευσης, αλλά δεν μπορώ ούτε να γελάσω..

    ΥΓ: Welcome back...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν το μεταξύ μια φίλη μου που διάβασε το κείμενο που μοιράστηκε μεταξύ της ΔΑΠ είπε πως τις φέρθηκαν ακριβώς όπως αναφέρεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά αναγουλιαστικό... μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο! Στο τέλος έπρεπε να γράφει καλή χρονιά καλή δύναμη και... καλές μπίζνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή